stooes написа:
Зравейте отново. Не знам колко е по темата, но ще пиша с риск да бъда цензуриран. Колата ми запали. Днес ходих до "майстора". Видях я че пали Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 "майстора" ми каза че искал да я види как ще запали сутринта, докато цяла нощ е стояла там - т.е да я види как ще пали студена. Човека каза, че свалял дюзи (не знам що и какво ще ги прави свалени) проверил почти всичко по колата ремъка ми, каза, че не е прехвърлил зъб, проверил го е. Като диагноза ми се каза, че колата е нямала нафта. ши у-м-ръ.праф. в смисъл не ми каза дай пари за еди си кво или тоз датчик или тва ти не е наред .. нищо не ми каза - каза ми само че съм я "удавил" ?Ч! ши-у-м-ръ-2. как се дави комон рейл дизелак? със електронна газ?! Ами аз съм човека, ако някой пита препращайте го към мен. Вече съм малко по-далече от нервната криза. Колата ми запали.Утре ше я взема - дано той не ми вземе много. И не знам за какво де. но .. стискайте палци.(модераторите, не ми се отваря нова тема за да споделя опита си, макар и горчив със останалите членове на кръжока. моля не трийте пак постовете ми. по темата е, защото това са симптомите на автомобила ми който продължава да ПРИДЪРПВА (не съм решил проблема само с добавката) Надявах се, че най-накрая, това, което ми мъчи колата и я кара да придърпва е сдало багажа и заедно с него цялата кола, но не би .. майстор, смяна и споделяне във форума. Но май не стана така. Само нафта ... Все пак колегите ми имат право да видят какво се случва с мойто ДжеТеДе ако желаят разбира се. Благодаря!)
Коментар