Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За придърпването - 1200-1400рпм - FIXED - резюме в 1ви пост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спамерите в друга тема ! Не си ми виждал колата, че да и знаеш километрите !Моля модератор да изтрие този и предния пост !!!
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Спамерите в друга тема ! Не си ми виждал колата, че да и знаеш километрите !Моля модератор да изтрие този и предния пост !!!
      Колега не се ядосвай за глупости-това беше шега. Щом казваш,че километрите на колата ти са реални- така да бъде. Не казвам,че всички коли, които се продават в БГ са с връщани километражи, но на повечето са пипани със сигурност- особено на дизелите.
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

J T D написа:
        Май май на доста хора от форума им придърпва бравока!Но аз си оставам за разспръсквачи!???Не мисля,че е от нещо друго Емцо!
        Колега с мареа ми сподели че са му сменили разпръсквачите с нови или май че целите дюзи ще го питам при първа възможност но придърпването си е останало. Направо не очаквах да се намерят толкова придърпващи JTDта та чак гласуване да се заформи. При колегите ми от Alfa Romeo форума темата ми не намери никакъв отзвук. Дли техните коли не придърпват или никой не му е направило впечатление!?
        AR 145 JTD

Коментар

Е мен ме дразни адски много, а особено много след като карах на колегата Naskobg Бравока.Да, от 5 станаха 10на засега....
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Има ли някой от софия на който му приърпва , да пробвам и аз, друго си е да го усетиш.

Коментар

мой приятел ми каза, че може да е от дебитомера

Коментар

ogi28b написа:
                Има ли някой от софия на който му приърпва , да пробвам и аз, друго си е да го усетиш.
                Оги,аз съм от София.В Младост 1 живея.Ако си навит можем да измислим нещо.И на мен ще ми е от полза твоя опит.Поздрави.

Коментар

Не е от дебитомера, гарантирам
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Днес изтествах както ми обясни снощи Emzo и никакво придърпване няма при моята Мареа. JTD105 - набор 05/1999

Коментар

Airfan написа:
                      ...никакво придърпване няма при моята Мареа. JTD105 - набор 05/1999
                      Да не се окаже тогава омекнали пружини на маховика Малииии ако е тва...!
                      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                        Airfan написа:
                        Шшшт, не дърпай дявола за опашката. Докато не вземе да ти тресе при потегляне, нямаш повод за притеснение, по мое му.

Коментар

Jimy написа:
                          Airfan написа:
                          Кои пружини на маховика визираш колега?

Коментар

naskobg написа:
                            Jimy написа:
                            Airfan написа:
                            Кои пружини на маховика визираш колега?
                            Демпферните пружини на съединителя при JTD са вградени вътре в маховика, а не на феродовия диск както в обикновените автомобили - викат му демпферен маховик и не е от най-евтините части.

Коментар

Нищо не съм казал... ! Мислих си и друго: този съединител е хидравличен и като такъв възможно ли е за части от секундата да губи налягане и от там да се получава неравномерна работа? Принципно хидравликата трябва да работи само за отделяне, но възможно ли е да оказва влияние и на зацепването?
                              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                                Нищо не съм казал... ! Мислих си и друго: този съединител е хидравличен и като такъв възможно ли е за части от секундата да губи налягане и от там да се получава неравномерна работа? Принципно хидравликата трябва да работи само за отделяне, но възможно ли е да оказва влияние и на зацепването?
                                Не мисля. При пуснат съединител ходравликата му не влияе.

Коментар

Working...
                                X