Колега Nino, само да поясня, че нашите мотори нямат платно в устройството за ръчно подкачване. То представлява, нещо като гумен балон, който като се стиска и нафтата се изпомпва. Предполагам, че има едно-две клапанчета в него.  И gdd55, не мисля, че дори баща ми да ме заведе на място откъдето си налива горивото аз ще си сипя от там за левче литъра...P.S. Днес също нямах проблеми с паленето при -15 си запали от раз. Двигателят тресеше малко повече в началото, около 15-20секунди.
  И gdd55, не мисля, че дори баща ми да ме заведе на място откъдето си налива горивото аз ще си сипя от там за левче литъра...P.S. Днес също нямах проблеми с паленето при -15 си запали от раз. Двигателят тресеше малко повече в началото, около 15-20секунди.

И gdd55, не мисля, че дори баща ми да ме заведе на място откъдето си налива горивото аз ще си сипя от там за левче литъра...P.S. Днес също нямах проблеми с паленето при -15 си запали от раз. Двигателят тресеше малко повече в началото, около 15-20секунди.

а, да попитам, каква е тази сонда, за която говори колегата
 а, да попитам, каква е тази сонда, за която говори колегата   

Аз току що заредих Алпин Дизел до горе без добавка. Тъкмо ще пробвам качеството му.п.п. Как забравих да си взема едно шише и да напълня 0.5л. в него от този дизел и в камерата и да го снимам след това, за да ви го покажа. Е нищо следващия път ще го направя!
 Аз току що заредих Алпин Дизел до горе без добавка. Тъкмо ще пробвам качеството му.п.п. Как забравих да си взема едно шише и да напълня 0.5л. в него от този дизел и в камерата и да го снимам след това, за да ви го покажа. Е нищо следващия път ще го направя!

ЖТД ама не баш
 ЖТД ама не баш ; 182A8.000 Брава
; 182A8.000 Брава Аз направо не знам кво става... Хора, не си хваля стоката обаче направо не разбирам за какво говорите тук!Това ми е трета година с темприерата, от тая година съм с още един дизел в менажерията такова чудо не съм виждал.Ей
 Аз направо не знам кво става... Хора, не си хваля стоката обаче направо не разбирам за какво говорите тук!Това ми е трета година с темприерата, от тая година съм с още един дизел в менажерията такова чудо не съм виждал.Ей  Другото което предполагам е че JTD моторите са по-капризни в това отношение?Не може да е истина това, ами то дори под -10 не са падали температурите още. А миналата ходиха под -15...Направо ме психирате тук, завчера изпратих жената с темпрата в Сливен, ако и тя попадне в тая драма там - направо не знам как ще се оправят.Ама няма да ги мисля много - имат разфасовани вече две катурнати прасета, до напролет няма да гладуват поне
 Другото което предполагам е че JTD моторите са по-капризни в това отношение?Не може да е истина това, ами то дори под -10 не са падали температурите още. А миналата ходиха под -15...Направо ме психирате тук, завчера изпратих жената с темпрата в Сливен, ако и тя попадне в тая драма там - направо не знам как ще се оправят.Ама няма да ги мисля много - имат разфасовани вече две катурнати прасета, до напролет няма да гладуват поне  
Коментар