Здравейте колеги от скоро имам колата.. и започнах да чувам едно свирене от турбото главно при ускорение...гледах за масло по въздухопровода и да.. има , но има и една цепка демек скъсан е мъркуча.. възможно ли е свиренето да е от там... изобщо въпроса ми е дали ако някъде има проблем с въздухопроводите ще има такова свирене...или просто турбото е тръгнало да си заминава... иначе приблем с вървенето нямам... ускорява читаво някъде след 2500-2600 оборота най-се усещанякой сменял ли е въздухопроводи и колко пари са.. тай като по моя има лепено на едно две места...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с турбото....
Collapse
X
-
http://www.axm-auto.com/ виж тук за цени а за другите неща използвай търсачката има много писано по темата как да си проверим турбо пътищатаBravo 1.9 jtd 1999
-
определено да има начини за бързо справяне с проблема :D колкото и да съм противник на подобни работи..някой път се налага.. за сега ще си стои с изолирбанда... и при първа възможност ще го сменя...просто най-малкия проблем ми е с него в момента.. дето се вика аз немога да я мръдна от паркинга :Dпредстои ми сваляне запояване и слагане на картер(с което се предвижда като разход и смяна на маслото)... от там смяна на ляво и дясно каре.. след което смяна на воден радиатор... от там смяна на накладки ... и ако до тогава не се шчупи нещо друго... идва време за прословутата тръба.. направо съм в ШАХFiat Brava TD100
Коментар
-
vasil_vasilev1972 написа:Какво става с шума от турбото нещо ново.Fiat Brava TD100
Коментар
-
ogi28b написа:Колегата Airfan преди ми показа едни клипчета във ви-бокс, или ютюб беше, пишеш в търсачките им "Broken turbo", и си пускаш клипчета на които ясно се чува счупено турбо.Fiat Brava TD100
Коментар
-
Да и при мен е така...като стигне ~2000 звука почти изчезва и малко след 2100-2200 пак се чува и така до като ускорявам.Не толкова писклив,т.е. с една "идея" по-нисък и приглушен.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар