Ами дати кажа първите около 3 до 5 минути е така,а после през по голям интервал притирисва. Когато достигне нормалната температура спира или поне не го усещам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем след смяна на подгряваща свещ
Collapse
X
-
Това е всичко друго но не и въздух.Ако е въздух ще го избута много по бързо и ще се стабилизира наи много до минута след паленето.Ако аз имах този проблем първото което щях да направя е да сваля дюзите и да ги проверя как работят.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Колеги,моят проблем е подобен.Сутрин когато паля,нямам никакви проблеми.Пали докато покажа ключа,с дряпнат обогатител защото моят е ръчен.Двигателя си работи нормално без грам пушек да има,обаче след 5 сек работа угасва и след това е зора да запаля.Пали от 3-4то стартиране с малко пушек.След това цял ден нямям грижи.Може ли и мойта да е дръпнала въздух или нещо друго става?Fiat Stilo 1.9 JTD 115кс 2006г
Коментар
-
kamen_k написа:Колеги,моят проблем е подобен.Сутрин когато паля,нямам никакви проблеми.Пали докато покажа ключа,с дряпнат обогатител защото моят е ръчен.Двигателя си работи нормално без грам пушек да има,обаче след 5 сек работа угасва и след това е зора да запаля.Пали от 3-4то стартиране с малко пушек.След това цял ден нямям грижи.Може ли и мойта да е дръпнала въздух или нещо друго става?Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
reiban написа:Днес като запалих колата проблема пак го имаше , смятам пак да търся от каде другаде може да взима въздух.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
Tihomir78 написа:reiban написа:Днес като запалих колата проблема пак го имаше , смятам пак да търся от каде другаде може да взима въздух.Fiat Marea 1,9TD100
Коментар
-
ааааа... не нога да го истрая това.Кажете къде да търся проблема?Някъде по съединенията ли?Преди 20 дена сменях горивния филтър,да неби нещо от там да взема въздух?ама проблема не се поеви веднага след смяната....Днеска забелязох че ми се променят и оборотите когато запаля(когато е топъл мотора)след същият интервал от 5 сек. в които ми гасне когато е студен.От къде може да взема въздухFiat Stilo 1.9 JTD 115кс 2006г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар