Както се прибирам от работа усетих че пада мощноста и се промени шума на мотора-звук подобен на този,когато сложиш на лада нискооктанов бензин и на 40км ч на четвърта я настъпиш до края.Като върна газта работи неустойчиво на 700об м .Криво-ляво я прибрах, днес цял ден съм с нея -всичко нормално.Какво може да бъде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ми се случи вчера с ТД100
Collapse
X
-
Колата е влезла в предвърение.На този модел "то"се командва от авансатора.Той пък от своя страна получава команди от ЕКУ-то в зависимост от сигналите на периферните устройства.Направи си напърво врене един тест за грешки после ще го коментираме.Този модел успешно се тества от ВИЗА. Успех!!!
Коментар
-
проблема ти е като при мен...винаги пушка и изведнъж на свободна със 700об и пуши, после никакви грижи с нея- мърка. Както карам със 120км и като тръгна да ускорявам от време на време губи мощност все едно(за 1-2сек) и пак тръгва да ускорява..Днес тръгвам да карам, стрелката на темп на 1-ва черта, подавам газ на 1-ва скорост- тя ту тръгва ту спъва и така 2-3пъти, като освободих- на 700об. След 20метра подавам газ и си върви нормално, а върви я разбери Колега виж си авансатора, нали ги рециклираш и каза че 1год нямаш проблем вече с твоя...може пак да се е предал...Bravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар