Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ми се случи вчера с ТД100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво ми се случи вчера с ТД100

Както се прибирам от работа усетих че пада мощноста и се промени шума на мотора-звук подобен на този,когато сложиш на лада нискооктанов бензин и на 40км ч на четвърта я настъпиш до края.Като върна газта работи неустойчиво на 700об м .Криво-ляво я прибрах, днес цял ден съм с нея -всичко нормално.Какво може да бъде

H2O, или комбинация от 78 % N, 21 % O2, и незначително количество други. Примерно.

Коментар

Водата се изключва на 100%.Горивото е сепарирано от мен лично. Други мнения...

Коментар

Колата е влезла в предвърение.На този модел "то"се командва от авансатора.Той пък от своя страна получава команди от ЕКУ-то в зависимост от сигналите на периферните устройства.Направи си напърво врене един тест за грешки после ще го коментираме.Този модел успешно се тества от ВИЗА. Успех!!!

Коментар

случи

Добре де ,ако се е бъгнало ЕКУ-то от самосебеси ли се оправя ?

Коментар

Как се държи динамото ти?Пролеми със стабилноста му или с акумулатора?
            AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
            HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
            Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

случка

Не ми създава грижи. 14.2v зимата пали от първа врътка на коляновия вал

Коментар

проблема ти е като при мен...винаги пушка и изведнъж на свободна със 700об и пуши, после никакви грижи с нея- мърка. Както карам със 120км и като тръгна да ускорявам от време на време губи мощност все едно(за 1-2сек) и пак тръгва да ускорява..Днес тръгвам да карам, стрелката на темп на 1-ва черта, подавам газ на 1-ва скорост- тя ту тръгва ту спъва и така 2-3пъти, като освободих- на 700об. След 20метра подавам газ и си върви нормално, а върви я разбери Колега виж си авансатора, нали ги рециклираш и каза че 1год нямаш проблем вече с твоя...може пак да се е предал...
                Bravo TD100 98'- това в Гаража
                Brava TD100 96'- Мир на праха и...
                Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
                Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"

Коментар

И това не е. Той поне се вижда лесно щото е отгоре.Това за две години откакто я имам само веднъж-като писах. Оттогава имам 400 км всичко си е наред, ако не повтори някой ден.

Коментар

.

Благодаря. Надявах се да се включи и тежката артилерия-модераторите-но явно съм сбъркал.Или проблема е незначителен....

Коментар

Working...
                    X