Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете на пълния n00b - въпроси относно Stilo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помогнете на пълния n00b - въпроси относно Stilo

Така директно на проблема - кола досега не съм имал никога, още по-малко съм търсил/купувал. Досега гледам само картинки в нета и чета форуми-най - вече тоя. Както е видно от заглавието - спрял съм се на Стило 2 врати. (младо пишлиме съм на 21 - не ми трябват повече ) Та въпроса ми е какво точно трябва да обърна внимание когато ходя да търся евентуалния си 1-ви личен автомобил. Изчетох доста неща тука, обаче термина който срещам "гледай обичайните неща" не ми е от помощ, щото не знам кои са тия обичайни неща :D :D Та ако може малко да ме просветлите по темата, особенно такива от вас които карат вече упоменатото Stilo ще съм много благодарен.

За какъв мотор говориш?Бензин,дизел...?Общо взето има някой неща на които да обърнеш внимание,но все пак кажи конкретно за кой мотор да казваме.Иначе другото си е хлопане по ходовата част и дали работят всички екстри.Но ако трябва да ги описваме ще трябва с цял ферман да отидеш на избора за автомобил.
    AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
    HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
    Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

за дизел имам предвид - затова и тука, а не при бензиовите съм пуснал темата Леки предпочитания имам към JTD 115 коня

Коментар

Задължително проучи всички лампи които трябва да светят при контакт, и гледай внимателно дали всички светят на евентуалната ти нова кола. Виж темата "Да опознаем Стило" на първа или втора страница е в Консултации по общи въпроси. От там има какво да се научи.

Коментар

Аз като си купувах колата, взех един приятел дето разбира от коли с мене, седнах-карах и си казах "ей туй е за мене".И аз нищо не разбирах от коли(не че сега разбирам много), но точно от форума научих много полезни неща.Скоро четох някаква тема за счупен термостат, и открих, че и моя е заминал, та утре ще го сменям Айде успех с покупката
          Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Working...
          X