Вчера и днес експериментирах и при мен този гаден ефект не се наблюдава. Ако можете да направите стъпка по стъпка действията, които да изпълня, за да пресъздам ситуацията? Примерно - с еди каква си скорост, на еди каква си предавка, правиш еди какво си и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оборотите на празен ход падат.
Collapse
X
-
u_bo
u_bo написа:да ви успокоя, че и при бензина е така. поне при мен де.
Коментар
-
Колеги, има ли някой който е открил и оправил този "проблем". При мен също го има.Случва се общо взето рядко, но най-често при спиране и падане на оборотите поне от 3000.Вторият момент е по време на градско каране на светофар, става точно за секунда, просто оборотомера мръдва леко надолу и се връща обратно веднага.То втория момент пак са пада след спиране, но примерно минута след като съм спрял, а не веднага като първия случай.Ако някой е установил каква е причината, нека сподели. Карам само с нафта от Лукойл, преди зареждах 50/50 и от ОМВ но компа пискаше че има вода в горивото, та от година вече съм само в Лукойл и компа си мълчи.FIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
cho написа:Колеги, има ли някой който е открил и оправил този "проблем". При мен също го има.Случва се общо взето рядко, но най-често при спиране и падане на оборотите поне от 3000.Вторият момент е по време на градско каране на светофар, става точно за секунда, просто оборотомера мръдва леко надолу и се връща обратно веднага.То втория момент пак са пада след спиране, но примерно минута след като съм спрял, а не веднага като първия случай.Ако някой е установил каква е причината, нека сподели. Карам само с нафта от Лукойл, преди зареждах 50/50 и от ОМВ но компа пискаше че има вода в горивото, та от година вече съм само в Лукойл и компа си мълчи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар