Здaвейте,фенофе нa FIAT.Купих си MAREA WEEKEND 1.9JTD 81KW,но от 140 км/ч повече не вьрви.На 3000 об/мин нещо се вкючва и не качва оборотите.Дайте ми сьвет.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Примери за лоши заглавия са: Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. "Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете Фиат Мареа 1,9 JTD не върви от 3000 об/мин нагоре.
Collapse
X
-
От сериозните постове - първо дебиломера - откачи буксата му, и покарай. Ако колата се "отпуши" - ясно. Ако не - постът на rosenmvr e наред. Ако и това не е - Проверка на работата на помпата - високо налягане. Само при 140 ли, или само при 3000 оборота? В смисъл с 3000 оборота може да се движиш и с 25 км/ч.
Коментар
-
Според мен е от дебитомера .... ако не е в ред колата не ще да се изфурсира както се казваFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Re: ПОМОГНЕТЕ
dobrujanetza написа:Здaвейте,фенофе нa FIAT.Купих си MAREA WEEKEND 1.9JTD 81KW,но от 140 км/ч повече не вьрви.На 3000 об/мин нещо се вкючва и не качва оборотите.Дайте ми сьвет.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Коментар
-
Оговор на ’’ПОМОГНЕТЕ’’
Привет,фенове на ФИАТ.Днес ходих на диагностика и ме светнаха относно загльхването на двигателя след 3000 об.Дебиломера е ок,дебитомера е сдал багажа.Сега вьрви като снаряд.БЛАГОДАРЯ на всички дали отговор на темата.Пожелавам ВИ да ходите вьв ФИАТ само за покупка на НОВ автомобил.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар