Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

JTD - проблем с горивна помпа.. или нещо друго ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега кажи ни как "рестартира" компа ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Stefan Hadjov написа:
      kombito-tdi написа:
      моя сьвет е отдели си 15лв за диагностика и запиши грешката която е показьл тестератук ще получиш компетентен отговор как да деистваш
      Абе ако е 15 лв както казваш е добре,но тук в София във Ванто само за да ти закъчат кабелите е 36 лв.
      сигурно работят с техника хората ако е мултицет като теб трябва да е по-ефтиномога да те изпратя при колегата от софия с които чипосваме софииските бегачки и да ти направи една диагностика за 15лв и да отбележа професионална (колегат е професионален диагностик в реномирана фирма)
      тунинговам си колите за удоволствие
      някои с турбо други с чип

Коментар

emzo написа:
        Колега кажи ни как "рестартира" компа ?
        Откачих акумулатора за през нощта .
        сигурно работят с техника хората ако е мултицет като теб трябва да е по-ефтиномога да те изпратя при колегата от софия с които чипосваме софииските бегачки и да ти направи една диагностика за 15лви да отбележа професионална (колегат е професионален диагностик в реномирана фирма)
        Колега, изпрати ме и идната седмица ще отида
        Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Днес ходих на диагностика в ИталСервиз. Взеха ми 50 кинта и чаках час и половина за да ми потвърдят това, което подозирах - датчик колянов вал Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
          Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Miraka написа:
            Днес ходих на диагностика в ИталСервиз. Взеха ми 50 кинта и чаках час и половина за да ми потвърдят това, което подозирах - датчик колянов вал Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
            Ако беше си го измерил с мултицет,щеше да си откриеш дефекта сам и щеше с тези 50 лв да си купиш новия датчик.Добрите диагностици работят с осцилоскоп и мултицет.Слабите диагностици ползват диагностична апаратура,която трябва да им каже на готово къде е дефекта,защото за тях по друг начин е невъзможен да го открият.Голямите сервизи нямат сметка да плащат на добри диагностици.Наемат посредствени и ги оборудват с диагностична апаратура.За това много пъти са безпомощни да открият сравнително елементарен дефект,ако диагност.апаратура не го открие.А тя не е всесилна.

Коментар

Miraka написа:
              Дааа, едва ли някой тук е изненадан Опасно е да се кара така, щото колата си спира точно когато на нея й се поиска. Може да се случи докато изпреварваш Сменяй го и си свиркай
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Може да се случи докато изпреварваш
                На мен ми се случи точно така, купих колата прибирам се към СЗ от ПЛД, тръгвам да изпреварвам един тир и по средата му изгасна.Изпотих се набързо.Прибрах се, прочетох малко тук и на другия ден отидох да го сменя, въпреки, че във Фиат сервиз ми казваха, че не е от него.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Абе като почне да си гасне загряла и да си пали изстинала - той проблема си е очеваден. На всичкото отгоре се диагностицира без никаква апаратура от всички патили си. Кви са тия 50лв за диагностика и после още 56лв за датчик и 10лв за труд... Ако тъпия датчик струваше 200лв. - да ида да дам 50лв за диагностика, ама какво като го сменя за 50лв и не се оправи? Да го върна?
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                  X