Здравейте колеги.. ситуацията е следната :днес си карам към работа и 500 метра преди да стигна ми светва лампата за горивната помпа. Стигам си и изгасям колата. След това като дам на контакт лампата продължава да свети. Като се опитвам да паля - стартера върти но не пали. За секунда лампичката премигна по време на един от опитите ми и почти запалих, но само почти. Както и да е - оставих я така и преди малко отидох да проверя какво става - запали си от раз, без да светят никакви лампи - всичко си беше нормално. Та питането ми е имате ли идея на какво може да се дължи това.. на мен най правдоподобно ми звучи горивния филтър да е полузапушен и от него да идват проблемите (въпреки че го сменях преди година) ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD - проблем с горивна помпа.. или нещо друго ?
Collapse
X
-
ogi28b написа:Датчик колянов вал. ПримерноAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:ogi28b написа:Датчик колянов вал. ПримерноFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Miraka написа:iakvvu написа:ogi28b написа:Датчик колянов вал. ПримерноAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Ето стойноста на датчика която можеш да измериш дори с китайски мултицет.Забележката ми е само да го мериш когато е топъл мотора и дори когато ти направи белата.Куплунгът му е зад нагнетателната помпа под смукателният колектор,а самият датчик се вижда като погледнеш колата отдолу на канал и е закрепен до колкото помня на блока в близост до маховика(до скоростната кутия).Това съм го правил на Алфа 145 със същият мотор.А стойностите са за Фиат Браво от Аутодата.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар