Колега кажи ни как "рестартира" компа ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD - проблем с горивна помпа.. или нещо друго ?
Collapse
X
-
Stefan Hadjov написа:kombito-tdi написа:моя сьвет е отдели си 15лв за диагностика и запиши грешката която е показьл тестератук ще получиш компетентен отговор как да деистваштунинговам си колите за удоволствие
някои с турбо други с чип
Коментар
-
emzo написа:Колега кажи ни как "рестартира" компа ?сигурно работят с техника хората ако е мултицет като теб трябва да е по-ефтиномога да те изпратя при колегата от софия с които чипосваме софииските бегачки и да ти направи една диагностика за 15лви да отбележа професионална (колегат е професионален диагностик в реномирана фирма)Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Miraka написа:Днес ходих на диагностика в ИталСервиз. Взеха ми 50 кинта и чаках час и половина за да ми потвърдят това, което подозирах - датчик колянов вал Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Коментар
-
Miraka написа:Днес ходих на диагностика в ИталСервиз. Взеха ми 50 кинта и чаках час и половина за да ми потвърдят това, което подозирах - датчик колянов вал Yellow_Flash_Colorz_PDT_21She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Може да се случи докато изпреварвашF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Абе като почне да си гасне загряла и да си пали изстинала - той проблема си е очеваден. На всичкото отгоре се диагностицира без никаква апаратура от всички патили си. Кви са тия 50лв за диагностика и после още 56лв за датчик и 10лв за труд... Ако тъпия датчик струваше 200лв. - да ида да дам 50лв за диагностика, ама какво като го сменя за 50лв и не се оправи? Да го върна?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар