Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

турбо тд 100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

турбо тд 100

Като дам газ рязко се чува свирене дали е от турбото или има спукан въздоховод след турбото, от какво може да е това ?Масло не гори и този проблем е от давна и си мисля ,че ако е турбото досега щеше да се прецакал. Вие как мислите благодаряви предварително .

Напиши в ютюб broken turbo и кажи дали шумът ти е като този от клипчетата.

Коментар

Ре: турбо тд 100

и моъа е си6тиъа колега и така си ъа карам.ако открие6 не6то обди се
      FIAT BRAVA TD100

Коментар

здравей

На мен ми е спукана меката връзка на аспуха може ли да е от там.

Коментар

А какво значи, че чуваш свирене...по принцип и самото турбо си свири леко...
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

здравей

Като дам рязко газ тогава се чува.

Коментар

А моита когато е студена започва да се чуванякъда около 1500 оборота а каъо загрее около2500
              Fiat Marea 1,9TD

Коментар

nikblag написа:
                А моита когато е студена започва да се чуванякъда около 1500 оборота а каъо загрее около2500
                Това е така, защото работата на турбото зависи от подаденото количество нафта. Когато колата е студена нафтата е повечко(горивната смес е богата) и съответно и турбото достига високите си обороти при по-ниски обороти на двигателя.

Коментар

ogi28b написа:
                  E, тук вече ми намирисва на врачуване.Свирят турбините колега, дори и новите. И мойта свири. Щом след 2100 об/мин се чувства ускорение и нямаш други оплаквания, карай си колата. И аз бях изпаднал в размисли, та ходих, питах, мерих и.... си я карам.
                  FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Колкото повече ровиш толкова повече работи ще намериш за смяна.Моята марея е също така.При яко настъпване свирии даже пропушва.Според мен карай смело.

Коментар

Flow написа:
                      ogi28b написа:
                      E, тук вече ми намирисва на врачуване.Свирят турбините колега, дори и новите. И мойта свири. Щом след 2100 об/мин се чувства ускорение и нямаш други оплаквания, карай си колата. И аз бях изпаднал в размисли, та ходих, питах, мерих и.... си я карам.
                      Абе незнам врачуване ли е, ама ако звукът е като този от клипчетата, със сигурност има проблем.
                      Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Working...
                      X