Здравейте!Проблема е че когато паля първоначално пропушва бяло.Това е само докато загрее леко.Става въпрос за Фиат Мареа 1.9ТД.Казаха ми че това е от помпата.Била е с предварение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Белия пушек при палене
Collapse
X
-
Да не се заблуждаваме взаимно.Белия пушек е сурово-неизгоряло-гориво,респективно тръгнал разпръсквач.Не се ли вземат мерки -започва да трака силно при студено палене и тогава ако ти е добър майстора го ремонтира ако не -сменя всичките-с цялата финансова тежест за собственика Някъде бях споменал че сме си купили дизели за да се движим евтино и безаварийно. :D
Коментар
-
Kroko61 написа:Да не се заблуждаваме взаимно.Белия пушек е сурово-неизгоряло-гориво,респективно тръгнал разпръсквач.Не се ли вземат мерки -започва да трака силно при студено палене и тогава ако ти е добър майстора го ремонтира ако не -сменя всичките-с цялата финансова тежест за собственика Някъде бях споменал че сме си купили дизели за да се движим евтино и безаварийно. :DAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Момчета,колегата е написал че проблема му е при палене,за това и изказах твърдо становище за въздух в системата при първоначален старт.Белия пушек е СИМПТОМ на неизгоряла нафта,в зависимост от режима в който се проявява може да се коментира и причината,а те не са безкрайно много.Като се почне от въздух ,пикаеща дюза,закъснение в центровката или други причини за закъснението.Вярно че не съм чул как работи колата и въпреки всичко залагам на първото.Това е голямата слабост на ТД100.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар