в понеделник, само да сменя това реле, че имам съмнения много дълбоки в него и ако проблемът продължи, ще отида при електричарите..че вече искам да си карам колата пп GbGzTeaM, колега, как може да караш постоянно на парно, не ти ли е топло, а лятото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Модул за управление на пеpките - ТД100
Collapse
X
-
Колеги, може ли да ми помоля за нещо, само за двигатели ТД100, става въпрос за кутийката пред акумулаторамоля ви, ако имате възможност и 5мин свободно време, погледнете дали и при вас липсва това реле, което го няма при мен, вляво под бялото...гнездото е едно и също като това под бялото, но не знам защо там няма нищо, ако трябва да няма нищо защо го има гнездото при условие, че са отделни и се сглабят..благодаря ви предварителноA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Това ще ми е 1-вото лято с кола иначе пускам парното да си духа на прозореца, пък ако стане много топло отварям люка и така...Днес ходих до Търново и я натиснах малко, загря почти до средата ама дойде 1 голямо нанадолнище и си изстина до това положение http://forum.globcom.net/album_pic.php?pic_id=8052 .Къде трябва да е стрелката при нормална температура ?Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
GbGzTeaM написа:Това ще ми е 1-вото лято с кола иначе пускам парното да си духа на прозореца, пък ако стане много топло отварям люка и така...Днес ходих до Търново и я натиснах малко, загря почти до средата ама дойде 1 голямо нанадолнище и си изстина до това положение http://forum.globcom.net/album_pic.php?pic_id=8052 .Къде трябва да е стрелката при нормална температура ?A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
хаха, ясно, предполагам горното бялото вече идва за самите пръсксалки за стъклото, и това да се включват заедно и чистачките, при мен само пръска и трябва после отделно да си чистя с чистачките, до сега си мислех, че фиатите са така, но явно проблемът е бил това(само разсъждения, още не съм сложил здравото реле)значи тия дни отивам на електричари и ще пиша като има развитие по въпросаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Moята за около 5 км загрява до нормалната си температура...понякога и малко по-малко...това е с нов термостат и зимата ...иначе снимка на термостата има в гаража ми.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
BEX---GT написа:хаха, ясно, предполагам горното бялото вече идва за самите пръсксалки за стъклото, и това да се включват заедно и чистачките, при мен само пръска и трябва после отделно да си чистя с чистачките, до сега си мислех, че фиатите са така, но явно проблемът е бил това(само разсъждения, още не съм сложил здравото реле)значи тия дни отивам на електричари и ще пиша като има развитие по въпроса
Коментар
-
дам, установих го, след като смених релето, така и не разбрах какво е, но го смених...иначе днес за 10 мин 3 км с новото табло, температурата беше малко под средата и по нагоре не се качи...но с пускането на климатика перките не се включиха, което не ми харесва особено..A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
ами около 2 минути изчаках..(по табло температурата не се повиши, седеше си между средата и чертичката преди средата)ама наистина днес беше бая студено, ще я покарам сега тия дни с малко внимание и ще следя нещата, ако почне да качва над средата съм пръв при електричарите пп ама може да ме ядосва, ама много хубаво се кара така... върви, не бръмчи, след ремонта е друга колаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар