След пуснати теми в форума и с съвети от колеги най-накрая се реших да сменя термостата. С терминологията съм скаран. Свети ми лампата на инжекциона и колата не иска да загрява и се оказа термостат. Колата е с климатроник и едно приятелче ми каза че струва около 60 лева. Но на мен в магазин на fiat ми казаха 110 лева. Можете ли да ме посъветвате къде мога да намеря нов термостат и да мина малко по-тънко с парите, защото 110 леве за "датчик" малко много ми се виждат... .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термостат Bravo JTD
Collapse
X
-
-
Re: Термостат Bravo JTD
ogi28b написа:infirm написа:Свети ми лампата на инжекциона и колата не иска да загрява и се оказа термостат.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
infirm написа:След пуснати теми в форума и с съвети от колеги най-накрая се реших да сменя термостата. С терминологията съм скаран. Свети ми лампата на инжекциона и колата не иска да загрява и се оказа термостат. Колата е с климатроник и едно приятелче ми каза че струва около 60 лева. Но на мен в магазин на fiat ми казаха 110 лева. Можете ли да ме посъветвате къде мога да намеря нов термостат и да мина малко по-тънко с парите, защото 110 леве за "датчик" малко много ми се виждат... .She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Аз моя си го купих от Евро 07, за 60лв. Имах същия като твоя проблем и аз така го реших. Вече 1 г. с новия термостат и нямам грижи"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ogi28b написа:Съмненията ми са че лампата не може да светне от повреден термостат.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ogi28b написа:infirm написа:Свети ми лампата на инжекциона и колата не иска да загрява и се оказа термостат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар