Колеги, имам теч от маркуча на 4-ти цилиндър, този, който е запушен последния, при мен е запушен с видийка, и преди пак беше така, ама сега си тече от там, да ви попитам при вас с какво е запушено, предполагам, че трябва да сложа по-голяма видия...и като развия винтчето, да го подменя, евентуално, ще почне ли да пръска нафта от там, при загасен двигател разбира се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Маркуч за обратна нафта - теч
Collapse
X
-
Няма да текне нафта,издърпай с клещи маркучето и го смени с ново.Това е изгубило еластичните си свойства.По всяка вероятност състоянието на останалите маркучи е същото.Не е лошо , а даже и е препорачително да ги смениш всичките.Един метър ще ти стигне за всичко цената е около 6 лв. за метър а размера(по памет) 7/3.2 мм.
-
те са чисто нови, сега ги сменях при ремонта, а това последното тече не от долу, а отгоре при винтчето, сигурно трябва да сложа по-голямо винтче...Иначе Добри ми каза, че имало специални тапички за четвърти цилиндър и ще се поразтърся и аз още днес ще пробвам да закрепя положението докато намеря тапичка Благодаря за информациятаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
doofiat написа:магазин "Vladi’s", ж.к. "Красна поляна", бул."Възкресение" 17 (между прелеза и бул."К.Величков") 822 70 73 0889 28 19 32В този магазин имат до маркучи, гумени тапички за 4-та дюза, филтри, гумени круши и т.н.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар