Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Маркуч за обратна нафта - теч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Маркуч за обратна нафта - теч

Колеги, имам теч от маркуча на 4-ти цилиндър, този, който е запушен последния, при мен е запушен с видийка, и преди пак беше така, ама сега си тече от там, да ви попитам при вас с какво е запушено, предполагам, че трябва да сложа по-голяма видия...и като развия винтчето, да го подменя, евентуално, ще почне ли да пръска нафта от там, при загасен двигател разбира се
    Прикачени файлове
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Няма да текне нафта,издърпай с клещи маркучето и го смени с ново.Това е изгубило еластичните си свойства.По всяка вероятност състоянието на останалите маркучи е същото.Не е лошо , а даже и е препорачително да ги смениш всичките.Един метър ще ти стигне за всичко цената е около 6 лв. за метър а размера(по памет) 7/3.2 мм.

Коментар

Сменяй ги както те е посъветвал колегата.Дори два пъти в годината да ги смемяш няма да сбъркаш.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

те са чисто нови, сега ги сменях при ремонта, а това последното тече не от долу, а отгоре при винтчето, сигурно трябва да сложа по-голямо винтче...Иначе Добри ми каза, че имало специални тапички за четвърти цилиндър и ще се поразтърся и аз още днес ще пробвам да закрепя положението докато намеря тапичка Благодаря за информацията
        e30 forever!

Коментар

магазин "Vladi’s", ж.к. "Красна поляна", бул."Възкресение" 17 (между прелеза и бул."К.Величков") 822 70 73 0889 28 19 32В този магазин имат до маркучи, гумени тапички за 4-та дюза, филтри, гумени круши и т.н.

Коментар

doofiat написа:
            магазин "Vladi’s", ж.к. "Красна поляна", бул."Възкресение" 17 (между прелеза и бул."К.Величков") 822 70 73 0889 28 19 32В този магазин имат до маркучи, гумени тапички за 4-та дюза, филтри, гумени круши и т.н.
            А качествени ли са?...и също така ако знаеш дали имат прозрачни маркучета?
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Владис е супер магазин, има от пиле мляко... (знам го от Добри, разбира се)позакърпих го за сега положението не тече.. в понеделник ще отида да се взема оригинална тапичка
              e30 forever!

Коментар

Качествени са нещата в този магазин.Човекът, който ме заведе там беше Nino.

Коментар

Купи си тапички, стотинки са. Аз също патих от една такава стъкмистика.
                  FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Давай с тапичка.Аз бях с видия но я смених с тапа .Ако искаш да ти я снимам ?
                    Fiat Punto 1.7TD
                    Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

утре ще си купа тапа, че днес нямах възможност а да попитам, също толкова лесно ли се сменя маркуча от първа дюза до помпата, че само той не ми е сменен, а ми се ще всички да са новички , трябва ли да помпам с крушата след това
                      e30 forever!

Коментар

Working...
                      X