Ама не оставай с впечатлението, че съм върл фен на добавянето на какво ли не в дизела.Слагал съм масло, наистина утихва двигателя.Добавките за нафта (почистване) съдържат и бензин.И аз карам с нафта, не нафта + бензин + олио + не знам си какво още.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двутактово масло в нафтата
Collapse
X
-
Tornado написа:500 ml.хидравлично масло на 10 литра дизелово гориво не го и усети дори.Следващия опит ще е само с хидравлично масло.FIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.
Коментар
-
ilia.parvanov написа:Tornado написа:500 ml.хидравлично масло на 10 литра дизелово гориво не го и усети дори.Следващия опит ще е само с хидравлично масло.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:ilia.parvanov написа:Tornado написа:500 ml.хидравлично масло на 10 литра дизелово гориво не го и усети дори.Следващия опит ще е само с хидравлично масло.FIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.
Коментар
-
В едно разследване по новините на нова казаха че се внася огромно количества масло от Гърция което по принцип трябва да се ползва за преработка и производство на други масла ,но тъй като е безмитно нашите апаши го мешали с нафта и го продават като гориво.Загубите за бюджета били огромни а обикновения човек си дава парите за горива менте родно производство.Ако се докаже какво излиза че то в нафтата си има масло но явно не са улучили пропорцията щото като гледам колегите чудят се какво да досложат че да станат нещата.Не бързайте да ме плюете,аз малко да съживя темата ,а и да ви пожелая да посетите някой западна държава и там да си напълните резервоарите до горе,пък после ми обяснявайте за меката работа и т.н.Всеки има глава на раменете си и да прави каквото си иска. Успех!!!
Коментар
-
ilko-gd написа:Не биха заредили определено. В събота пак бях в Гърция на море и този път заредих там, разлика във вървенето няма като гледам и в разхода също. Цената беше същата 2лв като при нас.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
emzo написа:Да бе, в България горивата все са калпави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар