emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двутактово масло в нафтата
Collapse
X
-
emzo написа:Не внасям/продавам Stihl, така че ми е все тая кой, какво налива.
Коментар
-
В темата бистрим влиянието на двутактовото масло, добавено в горивото, върху работата на дизеловия двигател. Не виждам нищо лошо да се обсъждат производители и марки, стига това да носи полезна информация. Но такива неуточнени подхвърляния и позовавания на затворен кръг JTD потребители () според мен не дават възможност за преценка, защото на практика не казват нищо.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
В интерес на истината, може да питаш Огнян, как точно му хрумна да пусне тази тема, преди ..... колкото е там време.Ако този кръг не е искал, нямало е да сподели тази информация.Просто на така зададения ти въпрос - такъв отоговор.Все повече се убеждавам, че когато отваряш очите на хората, те ти се блещят отсреща (не визирам теб).F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
chaveto написа:Аз си купувам от ЕКО-то двутактово масло. Червено и доста тъничко. Цената също му е нормална, не знам какво е точно, но сега ме мързи да ходя до гаража.
Коментар
-
Airfan написа:И аз съм с такова и честно казано не усещам някаква фрапантна разлика.
Коментар
-
chaveto написа:@Airfan не усещаш разлика между двете масла или не усещаш разлика с масло и без Аз като сипя масло и изчезва специфичното чукане за дизел.Иначе съм се спрял на това масло заради цената и това, че е тънко.
Коментар
-
Stefan Hadjov, хайде стига с тези психогенни нагласи и плацебо ефекти! Нека като твърдим нещо, да го правим с факти! Иначе подобни лафове лекичко обиждат убедилите се в ефекта от маслото/добавките. По същата логика, тези които не са го усетили, могат да бъдат заподозрени, че имат проблеми със слуховия анализатор или други сетива. Та, нека да се уважаваме и говорим с факти.Днес видях и 100-милилитрова опаковка двутактово масло - тъкмо за тест! :D Иначе малко скъпичко излиза на литър, ама има и литрови опаковки. Производител е Хускварна - не съм го пробвал, нямам впечатления.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Понеже ми свърши добавката за гориво, а и вече нямам катализатор днес налях 400 мл 2Т масло. Ще пробвам дали има някаква разлика. Иначе преди съм пробвал едновременно с масло и добавка, нямаше ниаква разлика в звука и разхода, може би само пуши по-малко.Днес покарах 10-тина км, двигателя звучи малко по-тихо :D За сега нямам други впечатления.
Коментар
-
monstera написа:Понеже ми свърши добавката за гориво, а и вече нямам катализатор днес налях 400 мл 2Т масло. Ще пробвам дали има някаква разлика. Иначе преди съм пробвал едновременно с масло и добавка, нямаше ниаква разлика в звука и разхода, може би само пуши по-малко.Днес покарах 10-тина км, двигателя звучи малко по-тихо :D За сега нямам други впечатления.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар