batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двутактово масло в нафтата
Collapse
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
ntodorov написа:batproho написа:За полусинтетика е ясно че е по-удачният избор а минерално уместно ли е да се налива ?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
За качествените "маркови" масла е ясно, имах в предвид примерно масла на ПРИСТА на цена 6-8лв./лAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:За качествените "маркови" масла е ясно, имах в предвид примерно масла на ПРИСТА на цена 6-8лв./лA17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:batproho написа:За качествените "маркови" масла е ясно, имах в предвид примерно масла на ПРИСТА на цена 6-8лв./лAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
crazyjoe написа:Бая изчетох колеги и реших да пробвам та на 20 литра да речем дизел КОЛКО и КАКВО МасълЦе да сложа на Пунто 1.7тд 1997 ? Благодаря !Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:crazyjoe написа:Бая изчетох колеги и реших да пробвам та на 20 литра да речем дизел КОЛКО и КАКВО МасълЦе да сложа на Пунто 1.7тд 1997 ? Благодаря !Fiat Punto 1.7TD 1997/10/
Коментар
-
Колеги и аз да кажа от личен опит, бях пуснал тема и ме препрати към тази тема , и аз сипвам от една две седмици и точно на Приста от 2Т маслото , и мога да кажа , че наистина е коренно различен звука на мотора(помпата) ! пРЕДИ КАТО ЗАПАЛЕХ И 1-2 -3 СЕКУНДИ ЗВУКА БЕШЕ ДОСТА ЗВУЧЕН , И ПОСЛЕ ПОУТИХВАШЕ , СЕГА ПАЛИ И НЕ СЕ ЧУВА ОТ МОМЕНТА В КОЙТО Я ЗАПАЛЯ , РАБОТИ НАИСТИНА ДОСТА ПО-ТИХО...ЕСТЕСТВЕНО НЕ Е КАТО БЕНЗИНОВ МОТОР , НО РАЗЛИКА НАИСТИНА ИМА , И ОТ СЕГА НАТАТЪК ЩЕ СИ КАРАМ ВСЕ ТАКА , БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СПОРЕД чичко Гугъл е хубаво или не! И понеже не ми се занимава с мерилки , на всеки 10 лв(около 4 литра) които сипвам слагам по 4-5 капачки от маслото !Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
xaerial написа:пробвах и аз с едно масло на ОМВ - Bixxol 2T-M (минерално) ... към 100мл сипах на около 30л гориво и не забелязах никакъв ефект осезаем
Коментар
-
xaerial написа:точно за по-тихата работа се ослушвах ... това съотношение, което съм нахакал достатъчно ли е?A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар