Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2.4 JTD за Градско Каране ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vsd написа:
    Хехехехе, да "изтъкнал" съм го в един два поста. И това май много ти пречи като гледам. Но това няма значение, всички се убедиха че ефект от ремапа има. По-добре да не я започваме тази тема отново. Само ще ти подскажа че моето браво върви горе долу наравно с 156 2.4 150 коня. А колкото до ремапа на 175, не се притеснявай, има си хора за всичко.
    Абсолютно не се притеснявам.Виж колко точно съм те преценил като съм направил предложението си.След като си направол твоята до към 150 кс,то едно 2,4 от раз го правиш на 175 и повече даже.Къде ще се занимаваш с двувалки,с турбини с променлива геометрия,мултижетове,хидравлични повдигачи и други измишльотини.Знаеш ли колко често блокират лопатките на променливата геометрия и профилактиката им е 300 лв.А ако ти се разтропа повдигач,ще трябва да сменяш 20 парчета,че не се знае кой е.Един повдигач е 48 лв.и то менте.Карай по стария и изпитан метод.Резултатите и разходите поне са ти ясни.

Коментар

Ти правиш ли разлика между това колата да ти е 150 коня и да върви колкото някоя друга която е толкова и е по-тежка 200-300 кила. И за кви лопатки и повдигачи ми говориш.
      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
        Ти правиш ли разлика между това колата да ти е 150 коня и да върви колкото някоя друга която е толкова и е по-тежка 200-300 кила. И за кви лопатки и повдигачи ми говориш.
        Сега не се извъртвай.Щом говориш за максимална мощност,значи става въпрос за максимална скорост.А колограмите не са толкова важни за максималната скорост.И щом искаш да караш 156-175 кс и се интерисуваш от двигатели,би трябвало да знаеш за какви лопатки и повдигачи става въпрос.То не е само до желание,а трябва да знаеш какво може да ти се случи след като си изпълниш желанието.

Коментар

Уникален си
          Сега не се извъртвай.
          Какво да се извъртам бе колега. Имам предвид че набира колкото нея, кой ти е говорил за максимална скорост и тем подобни. Хич не ме интересува ква е максималната скорост. И пак те питам какво ме интересуват тия лопатки. Случайно да я виждаш 156-цата в подписа ми. А случайно да си видял да търся да си купувам.Дай да си караме трабанта, щото на него няма да му се прецакат лопатките на турбото. То по твоята логика да си хвърлям бравото щото дюзите и помпата сса повече от колата. А като сложим и маховика към цената, ще си купя две бравота. Ако се случи нещо става гадно и духаме супата. Това е. Дано не се случва.
          Stefan Hadjov написа:
          Щом говориш за максимална мощност,значи става въпрос за максимална скорост.
          Щом на теб ти е кеф да си мислиш нещо, това съвсем не означава че съм го казал
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Working...
          X