Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за триене

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за триене

за триене

Колега, смени си и пистовия ремък заедно с ролките му, които са обтяжна и неподвижна. Съветвам те на обтяжната да смениш целия механизъм, а не само ролката. На доста колеги им се скъса ремъка точно заради механизма.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

за триене

Коментар

Писал съм ти на личния. Направи това, което съм те посъветвал - няма да съжаляваш. Иначе избора ти е страхотен. Успех.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Сподели и с нас де нали затова сме форумto4niq, виж тук за инфоhttp://axm-auto.com/index2.php?brand...=152Иначе този ремък се преглежда, ама пак все някога трябва да се смени. Ако сега си купил колата го смени за да си спокоен. То понякога изглежда добре и после вземе че се скъса.
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Извинявайте, наистина не съобразих, но с колегата имахме запитвания по личния. vsd - да точно към това инфо го насочих. Не исках да рекламирам тук. Аз лично си правя колата при Хит-ко. Посъветвах колегата да се допита до там. Извинявайте. Наистина заприлича на шушукане. Не съм искал това.
            A17DTС/S

Коментар

to4niq написа:
              vsd написа:
              Колега, смени си и пистовия ремък заедно с ролките му, които са обтяжна и неподвижна. Съветвам те на обтяжната да смениш целия механизъм, а не само ролката. На доста колеги им се скъса ремъка точно заради механизма.
              Грубо колко пари излиза пистовия ремък с ролките (обтяжна и неподвижна) + механизма на обтяжната ролка(само механизма колко пари е) - На колко км се сменят те?(гаранция за тях дава ли се като за ангренагния и ролките - 50 00км)Това не се ли проверява ако е ОК не се сменя?
              Да не мислиш, че ще ти дадат реална гаранция от 50к км.Не се заблуждавай за това и не разчитай на това.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

за триене

Коментар

Извинявайте, наистина не съобразих, но с колегата имахме запитвания по личния. vsd - да точно към това инфо го насочих. Не исках да рекламирам тук. Аз лично си правя колата при Хит-ко. Посъветвах колегата да се допита до там. Извинявайте. Наистина заприлича на шушукане. Не съм искал това.
                  A17DTС/S

Коментар

to4niq написа:
                    BO написа:
                    to4niq написа:
                    vsd написа:
                    Грубо колко пари излиза пистовия ремък с ролките (обтяжна и неподвижна) + механизма на обтяжната ролка(само механизма колко пари е) - На колко км се сменят те?(гаранция за тях дава ли се като за ангренагния и ролките - 50 00км)Това не се ли проверява ако е ОК не се сменя?
                    Да не мислиш, че ще ти дадат реална гаранция от 50к км.Не се заблуждавай за това и не разчитай на това.
                    Какво значи не се заблуждавай?Имам един приятел и той като си го е сменил са му казали ,че има гаранция 50 000км и си кара без проблем пича ,момчето което е негов сервиза първо го познавам второ защо да лъже (нали се сещаш ,че ако имаш сервиз и лъжеш(или работиш некачествено) и ти излезе име много бързо ще затвориш).
                    Няма да се впускам повече в подробности а само ще те запитам!Има ли писмена гаранционна карта за заменените части, на колко километра са му сменени частите.Уточнено колко километра и/или време е гаранцията?Условия при които важи гаранцията?Колега пак ти казвам, дано да не се случва да си ползваш така наречената "гаранция", но дори при такива случаи и официалните сервизи, отказват да поправят щетите и ако не минеш през съд и експертизи, които да докажат, че примерно скъсване на ремък е довело до мазалото на двигателя просто ще пиеш една студена вода.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ntodorov написа:
                      ...
                      Няма проблем колега Относно гаранцита, като сменях моите питах във Ванторейд и ми казаха че поемат 6 месеца гаранция и това е. Може и да бъркам месеците, ама там някъде бяха. Иначе и аз не вярвам някой да поеме ремонт по двигателя от скъсан ремък. Дано да не става на никой.
                      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

за триене

Коментар

to4niq написа:
                          дано да не сте прави и дано не се случва пък да сме живи и здравиедин колега ми каза ,че 5W40 било много рядко масло да съм си взел по гъсто?така ли е?
                          Не.
                          A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Подкрепям 5w40 си е баш за jtd-то
                            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

за триене

Коментар

Working...
                              X