за триене
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за триене
Collapse
X
-
Сподели и с нас де нали затова сме форумto4niq, виж тук за инфоhttp://axm-auto.com/index2.php?brand...=152Иначе този ремък се преглежда, ама пак все някога трябва да се смени. Ако сега си купил колата го смени за да си спокоен. То понякога изглежда добре и после вземе че се скъса.
Коментар
-
Извинявайте, наистина не съобразих, но с колегата имахме запитвания по личния. vsd - да точно към това инфо го насочих. Не исках да рекламирам тук. Аз лично си правя колата при Хит-ко. Посъветвах колегата да се допита до там. Извинявайте. Наистина заприлича на шушукане. Не съм искал това.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
to4niq написа:vsd написа:Колега, смени си и пистовия ремък заедно с ролките му, които са обтяжна и неподвижна. Съветвам те на обтяжната да смениш целия механизъм, а не само ролката. На доста колеги им се скъса ремъка точно заради механизма.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Извинявайте, наистина не съобразих, но с колегата имахме запитвания по личния. vsd - да точно към това инфо го насочих. Не исках да рекламирам тук. Аз лично си правя колата при Хит-ко. Посъветвах колегата да се допита до там. Извинявайте. Наистина заприлича на шушукане. Не съм искал това.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
to4niq написа:BO написа:to4niq написа:vsd написа:Колега, смени си и пистовия ремък заедно с ролките му, които са обтяжна и неподвижна. Съветвам те на обтяжната да смениш целия механизъм, а не само ролката. На доста колеги им се скъса ремъка точно заради механизма.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ntodorov написа:...
Коментар
-
to4niq написа:дано да не сте прави и дано не се случва пък да сме живи и здравиедин колега ми каза ,че 5W40 било много рядко масло да съм си взел по гъсто?така ли е?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар