Я обясни малко по-подробно къде точно е тоя семеринг, че и аз съм в графата със спуканите картери
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч масло?
Collapse
X
-
BEX---GT написа:Торнадо, това по-горе беше в кръга на шегата, разбира се... след ремонта мойта тече яко от семеринга на коляновия вал, този под маховика, ще го сменям след 7-800км, когато съм на първата смяна на маслото, надявам се след това да съм чист и аз, ще видим пп за това съм си виновен аз, навярно, когато си спрасках картера... поне гледам, че всички с този проблем са го имали този теч..Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ами гледаха го, ама в момента всичко е толкова оплякано с масло, че не може да се види много хубаво, просто знам, че го имам този проблем още откакто си разбих картера, а оттогава минаха май година, година и половина, отделно момчетата, които ми правиха основния ремонт казаха, че тече от там, но лошото е, че не ми казаха по-рано, за да не го мисля сега...както писах, след 7-800км е в бокса отново за мини ремонти, надявам сеA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Re: Теч масло?
Geraka написа:Знам, че много зачестиха темите ми, но напоследък нещо не ми върви със фиатката ....днес забелязах един теч на масло....от нещо което се намира от дясно на двигателя...точно над термостата...хванато е мисля, че с 3 болта и течо от там...довечера ще кача сникма да ви покажа за какво точно иде реч...Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар