колеги спука мисе глава и сега си търся втора рака,обя4е дето ми ги предлага имат малки пукнатинки между клапаните това проблем лие ? не дихали в охладителната система ,здрави са обаче си личи 4е има пукнатинки малки? какво да права? става въпрос за 1.9 тд ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пукнатини в главата
Collapse
X
-
изобщо е немислимо да купуваш глава без да си я надул да я провериш, общо взето навсякъде предлагат тази услуга, да те ориентирам към цени искат около 400лв, на мен ми се струва много, за това заварих мойта, заварката ми излезе 200лв и ми дават гаранция пък дано не се налага да се ползвам от неяA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
А каква е гаранцията, че тези малки пукнатини в последствие няма да се увеличат. Аз си имах такива ядове с Фиат дукато. Имаще малки пукнатини като сменях вложки и после след около 3-4 хил. км. доведоха и до теч, прегряване и куп проблеми след това. Търси си по моргите или тук във форума в графа продава, такава без пукнатини.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Re: пукнатини в главата
Искрен написа:колеги спука мисе глава и сега си търся втора рака,обя4е дето ми ги предлага имат малки пукнатинки между клапаните това проблем лие ? не дихали в охладителната система ,здрави са обаче си личи 4е има пукнатинки малки? какво да права? става въпрос за 1.9 тд ?Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
Аз почти не съм виждал глава на дизел с предкамерно впръскване и да няма пукнатини между клапаните и бренерите.На някои Пежа съм виждал,но рядко.А да не говориме за VW-там задължително има.Който иска да няма да си купи двигател дизел с директен шприц.Ако пукнатините са малки,конкретно за този двигател с широчина до към 0,2-0,3 мм-няма проблеми.Но не е лошо да се направи проверка за да няма вътрешни пукнатини,невидими от външната страна.За информация VW в ръководствата си за ремонт дава максимална допустима големина на пукнатина между клапани-0,5 мм.Над тази големина на пукнатината-подмяна на главата.Заварки по глава,забранява да се правят.Заварките са BG-патент.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар