Решил съм да си купувам БРАВА по това което изчетах по форума разбрах за първоначалното обслужване и колко пари горе доло ще ми струва но сега аз да си питам не успях да намеря за разхода на БРАВАТА като да речем без новите JTD интересува ме за другите дизелови двигатели и дали 75коня не е малко за тази кола
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Брава дизел
Collapse
X
-
Диапазонът 90-103 (ред.: 105 де, но за твоят случай - 103) коня според мен е най-добрият за колата. Специално за Брава. При Браво, ако леко си изкривя душата, може и малко по-надолу да се слезе - до към 80 к.с.В този обхват имаш 1.6 90; 1.6 103; 1.9 ТД 100; 1.9 ЖТД 100. Освен ако почти винаги не се возиш сам, и рядко караш някакъв багаж, то 75 коня са малко за тази кола. Лично мнение.
Коментар
-
Малко са 75 коня за Бравата. Подхождат за Пунто. Не разбрах, защо не искаш JTD. Цената им ли те плаши? При всички положения са по-икономичния двигател. Според мен Бравата си е Брава с двигател 100 или нагоре кончета. Това е мое мнение.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
lubowasilew Моето скромно мнение е да се спреш на JTD и колата да не е под 90коня... не е гаранция че малкия потор е по икономичен от големия....Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
lubowasilew написа:JTDто това са по новите двигатели съответно и по скъпи свен подръжка и като цена на колата заради това, иначе нямам нищо против по малкия разходA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар