Интересува ме колко събира резервоара, и колко е резервата. Т.е. когато светне лампата колко литра имам. Също така и на коя чертичка колко литра нафта са?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скала на горивото при 1.9 JTD
Collapse
X
-
На всяка кола е различно!При мен - като е на първата чертичка, сипвам 11.5 литра. Като светне лампата 50 - 51. Горе долу 1 чертичка е м/у 6.5 и 7 литра. Да знаеш че както гледаш стрелката на 1 място, може в следващия момент да падне с повече от 1/2 деление, в зависимост от наклона на колата. Ако лампата свети, избягвай да я оставяш наклонена напред и наляво.
-
За 7 километра май има след като светне лампата... . Както и да е този двигател не е хубаво да се оставя без нафта. Аз винаги паде ли ми до предпоследната черта, сипвам.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
ogi28b написа:Не знам защо изобщо трябва да се чака да светва лампата... Лампата може да светне както и при останали 15 литра, така и при 6. При мен като светне, сипвам малко над 50 литра. Не съм експериментирал да видя колко ще сипя, ако чакам наистина да свърши.
Коментар
-
И аз така знам за Браво резервата е 7л. а резервоара е 60л. С други думи като ти светне лампата разчитай на извънградско около 100км. Градско малко по-малко."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Аз на два пъти съм се прибирал от Свиленград със светеща ламБа на резервата.Това са 150км.Стараех се да карам пенсионерската. Заредих около 55л,като разклащах колата здраво.При празен резервоар и пълнене буквално до ръба Бравото събира 63л.Естествено с разклащане,за да излезе всичкия въздух.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар