Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте някой може ли да ми даде ръководство за Фиат Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте някой може ли да ми даде ръководство за Фиат Стило

Здравейте някой може ли да ми даде Сервизно ръководство / и ръководство за борд компютъра за Фиат Стило 2005 година или да ми каже от къде да си сваля ако има секция даунлоад или подобна дайте линк моля ви За контакти ми пишете наЛСПоздрави

стило

това трябва да тие свърши работа http://fiat.comnet.bg/ акоможеш и тук има http://rapidshare.com/files/16324376...ser_Manual.pdf има и още
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

http://www.fiat-bg.org/Downloads/Books/Stilo/
      FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Ръководство за употреба STILO - почти на български език :D

Коментар

ilkor написа:
          Ръководство за употреба STILO - почти на български език :D
          ilkor как мога да си го сваля ?

Коментар

десен бутон на линкаSave Link As или Save Target As
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
              десен бутон на линкаSave Link As или Save Target As
              стана мерси многоискам да попитам ако може да ми кажете как чрез борд компютъра мога да си засека разхода на горивои може ли по време на движение на автомобила да показва колко харчи в момента?Поздрави

Коментар

по принцип трябва да може, но не знам как е точно при Стилоима два вида разход - моментен и среденсредния може да се нулира със задържане на бутона с който сменяш функциите
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

В ръководството, което си си изтеглил вече, има всичко описано, но накратко: Имаш TRIP бутон, на върха на дясната ръчка(тази за чистачките), натискаш го няколко пъти докато стигнеш до AVG CONSUMP - среден разход, и след него е INST CONSUPMT - моментен разход на гориво.За ориентир - разход на македонски е "потрошувачка" или нещо такова.
                  FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Ето линк към ръководство за експлоатация на унгарски! Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 http://rapidshare.com/files/70313564/manual_stilo.zipАз пък имам на немски... (ама хартиено)! Няма ли някой нещо на някой по-разбираем език - английски, френски, руски?... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14P.S. Пък ако някой извади и ръководство за ремонт!... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Колега за да можеш реално да засечеш средният си разход,както го е описал колегата по горе паржо нулирай дневният километраж TRIP DISTANCE.Чрез бутона TRIP извикваш на дисплея дневния километраж и после натискаш отново TRIP и задържаш за няколко секунди докато ти изпише RESET. Така показанието ти ще е реално за определена дистанция,иначе калкулира целият пробег до момента и може да те подведе.
                      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Искам да попитам и друго в менюто има едно Cons. то има 2 опции а те са km или l/100 когато е на l/100 какво показва?И Trip B Lock Off/On - това за какво е? Да не би когато е включено да работи бутона TRIP който е на върха на дясната ръчка?Ето малко помощ и от мен за незнаещи и новобранци (Това са някои неща от менюто на бордкомпютъра ,които съм сметнал за по-важни) 1. Speed Lim Off/On -служи за ограничение на скоростта ,когато е On може да нагласите до колко километра максимално да развива колата Пример: 120км/ч2.Ind.Boot Off/On - когато е включено и си отключвате колата с дистанционното(ключа) багажника Ви не се отваря ,за да го отворите е нижно да натиснете колата с отворен багажник на дистанционното(ключа)3.Drvr. Lock Off/On - когато е включено и отключвате колата с дистанционното(ключа) се отключва само шофьорската врата другите остават заключени4.Speed Lock Off/On - когато е включено и надвишите 20км/ч вратите автоматично се заключват5.Autolock Lock Off/On - когато е включено след като изезете от колата и затворите вратата вратите автоматично се заключват

Коментар

Менюто CONS. дава стойностите на моментният разход,дали да бъде литра на 100 км. или с моментниаят разход на колата колко км. изминаваш с един литър гориво.А TRIP B е да следи6 о6те една дистанция успоредно с основната без да нарушаваш параметрите и засечките на основната TRIP A.Аз лично съм изключил моята и следя само основната дистанция. А за да си "сверим колите" каква е средната консумация която твоята дава в градски режим на каране.Ако си го засякъл де При мен показва 6,8 l/100 km.,но с нормално шофиране без да прекалявам с оборотите и без да я гоня.А когато карам рязко и се гоня с някакави си там немски чекии ми гори 7,4-7,5 на 100.Само да уточня аз карам комби.
                          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
                            Менюто CONS. дава стойностите на моментният разход,дали да бъде литра на 100 км. или с моментниаят разход на колата колко км. изминаваш с един литър гориво.А TRIP B е да следи6 о6те една дистанция успоредно с основната без да нарушаваш параметрите и засечките на основната TRIP A.Аз лично съм изключил моята и следя само основната дистанция. А за да си "сверим колите" каква е средната консумация която твоята дава в градски режим на каране.Ако си го засякъл де При мен показва 6,8 l/100 km.,но с нормално шофиране без да прекалявам с оборотите и без да я гоня.А когато карам рязко и се гоня с някакави си там немски чекии ми гори 7,4-7,5 на 100.Само да уточня аз карам комби.
                            Браво за разхода. На мен ми е трудно да сляза под 7.5 в града а извънгрдско от 4.5 до 8.9, но това 4.5 беше само веднъж. Иначе при карано до 130км. дава 5.2-5.3.
                            FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Често пътувам към Варна и всеки път решавам да си я продухвам на магистралата след Карнобат.Този разход ми е среден за цялата дистанция в джете посоки,като на магистралата поддържам скорост между 160 и 230.А трябва с гордост да заявя че ги поддържа тези километри.При 200 км/ч на равен участък от пътя ми показва 11,2 л. на 100 разход.При 180 9,4 и при 140 показва 5,9.Много се замислих когато купих колата дали тези стойности са реални,но изхождайки от количеството което зареждам и километрите който изминавам си дадох сметка,че разхода е около това което колата ми показва компютъра с тази разлика че аз не мога да го калкулирам с точност до една десета след запетайката.
                              Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Working...
                              X