Здравейте колеги.Днес, като си паркирах колата, я оставих малко да поработи на обороти да изстине, и като спрях музиката отзад се чуваше някакъв странен звук, нещо като жужене, с висок тон.И като форсирам колата и звука и той се форсираше.Угасих, запалих и пак се чуваше.След това повторих действието и звука не се появи.Отвън не се чуваше, ама си мисля че беще някъде от страната на резервоара.Та от какво може да е това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен звук при ТД100
Collapse
X
-
Да не би нещо в багажника ти да е упряло някъде и да дрънчи от вибрациите по колата?www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
Хаха позната история. Като зех бравото нямаше ток към радиото. Оказа се изгорял бушон. Смених го и когато заключвам колата.... чудо тя била с централно.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . И аз имах пръщене в задна дясна колона, оказа се че кабелът е бил захванат с друг много сакато. Затегнах го и пръщенето спря.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
infirm написа:Хаха позната история. Като зех бравото нямаше ток към радиото. Оказа се изгорял бушон. Смених го и когато заключвам колата.... чудо тя била с централно.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . И аз имах пръщене в задна дясна колона, оказа се че кабелът е бил захванат с друг много сакато. Затегнах го и пръщенето спря.Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар