Та отново проблем с фиатката.Паля след обяд за пръв път за днес и лампичката с акумулаторчето свети.Предполагам значи че динамото не зарежда вадя си уреда за мерене (колата е запалена лампичката свети) и ми отчита 14 и нещо което до колкото знам значи че зарежда нормално, или пак съм измерил акумолатора по тоя начин Но си викам е’ал съм я ще я карам така.Карах 10-тина мин и сама си огасна.Спрях да напазарувам качвам се пали си от раз и не свети лампичката.Дали е от студа дали е имало проблем... някои ако е минал по тоя път да сподели.Надявам се да няма вече че тая фиатка стана соленичка сега разбирам защо са толква евтини те ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампичката обозначена с акумолатор свети и огасва
Collapse
X
-
Моята лампа на акомолатора пък светва по някои път след гасене на двигателя,свети няколко минути и си гасне сама.Не ми пада акомолатора,алтернатора зарежда добре ама с толкова електроника и жици кои знае кякво може да е!!!От друга страна пък ако не включа всички консуматори на ток (нагревател на задното стъкло,халогени за мъгла ,вентилатор....) по време на движение фаровете и всички светлини по таблото мигат като в дискотекаFIAT BRAVO 1,9TD 100
Коментар
-
АкУмУлатор е думата. И да - като им е студено - се правят на интересни, особено ако са стари и ... отдвана не са преглеждани.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар