Изобщо има ли дебитомер колата? Днес поразгледах така малко под капака и видях датчик на въздуховода, който се намира малко под акумулатора, вляво. Разглобих всичко до там и го извадих. В интерес на истината не беше замърсен почти. Само леко прашен. Зачистих го. Преличаше ми малко на термо сонда и въобще на дебитомер, който съм виждал с разни жички вътре в него. Върнах обратно всичко, но ефект никакъв. Пробвах да покарам малко колата с откачена букса и направо не мога да си я позная. Върви като луда. Харесва ми, но започвам да се питам какъв ли разход ще ми даде. Направи ми впечатление също така, че сълзи от авансаторния клапан, около жичката. За съжаление нямам излишни 140 лв сега...Също така изчезна прекъсването около 1700 оборота, което попринцип си имаше... Какво е това, което почистих, всъщност?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде при ТД100 се намира дебитомера?
Collapse
X
-
Къде при ТД100 се намира дебитомера?
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!Етикети: –
-
Добре дошъл на поредният течащ авансатор...аз днеска смених моя, че бешо почна да ручи, а не да сълзи Иначе колата има дебитометър и е точно това, което си чистил http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=2&show=1 - това е цената му нов....има и по евтин вариянт, мам май не е за предпочитане.А някаква разлика в пушека виждаш ли с откачена букса на дебитометъра?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
-
Е това, което извадих аз определено не е този дебитомер от линка. Дори не прилича на него. На буксата имам само два пина. Ще го снимам после и ще постна снимката. Разлика в пушека не видях или по-точно не съм се заглеждал особено...www.CarProfi-BG.com
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
emzo написа:Че вашите пушат ли ? Мойта чак не вярват, че е дизел :PВпечатленията ми от каране с разкачен дебитомер са, че колата се спъва.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
BEX---GT, мерси за снимката! Аз всъщност разкачих онази малката жълта буксичка точно над кръгчето, с което си оградил мястото... ( това да не би да е температурен датчик? )Е явно съм бил много разсеян днес, щом извадих всичко до там и не съм видял, баж което ми трябва. Впрочем, малко ме е шубе да разкачам акумулатора да не би кодът да ми светне послеwww.CarProfi-BG.com
Коментар
-
В крайна сметка това, което съм разкачил какво е ?www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
crush написа:BEX---GT, мерси за снимката! Аз всъщност разкачих онази малката жълта буксичка точно над кръгчето, с което си оградил мястото... ( това да не би да е температурен датчик? )Е явно съм бил много разсеян днес, щом извадих всичко до там и не съм видял, баж което ми трябва. Впрочем, малко ме е шубе да разкачам акумулатора да не би кодът да ми светне послеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Благодаря много на всички ! Колата върви по-добре като съм откачил температурния датчик и разходът ми не се промени изобщо. Днес мислех да сваля и дебитомера да почистя, но за мое голяма учудване вали сняг и то бая...www.CarProfi-BG.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар