Имам нафта около 2ри цилиндър, но не е от тръбичките идващи от помпата а по надолу.Колата пали нормално но прекъсва от време на време и постоянно вкарва въздух най вероятно от въпростното място.Та дали е дюза
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са признаците на прецакана дюза?
Collapse
X
-
Виж тази тема, ако си я пропуснал, може да е подобен проблема. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=37546ред.: Колега, моля да ме извиниш, не съм обърнал внимание че двигателят ти не е JTD. Тази тема вероятно няма нищо общо с твоя случай!
-
Много е важно да забележиш от къде точно излизат мехурчета.Всъшност щом са мехурчета би трябвало да са между корпуса на дюзата и гнездото и в главата.Тогава това което виждаш е от пропуск на компресия.За да се спре трябва да се извади дюзата и да се подмени подложната шайба от долу и пак да се навие дюзата.Това е лекия вариант.Не стягайдушмански.Другото което може да се случило е да тече нафта между двата корпуса на дюзата.Втози случай са сваля дюзата и се разглобява,подменя се уплътнителния конус след това се сглобява и проверява на стен ,и чак тогава се монтира обратно като се сменя задължително подложната шайба под дюзата.Необходимите инструменти са специални Като например много дълбока чаша 27 мм. , или пригоден за целта тръбен ключ 27 мм. за вадене на дюзите. Успех!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар