Незнам каква е причината, но мисля че е от големия студ. Сутринта запали без проблем на "-12" оставих я да поработи и почнах да си чистя стъклата. И по едно време почнаха да играят оборотите- все едно някои я форсира. И после тръгнах и забелязвам следния проблем като дигне оборотите над 2200 и почва да присеца колата- придърпва. Реших че нещо е запушило и пробвах с много газ да го продухам , но за жалост колата почна да гасне веднага щом запали. А утре няма как да отида на работа даваите съвети каква е причината и как да го оправя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям СТУД - колата угасва :(
Collapse
X
-
gdd55
сложи добавка за дизел за зимата в резервоара против замразване има го на всяка бензиностанция и кажи да ли се е оправила.И аз карам дизел и е така предарпва ама не ми е гаснела има изглежда малко вода в хубавата ни нафтичка ама тая добавка се смесва с водата да не замразва и няма проблемиИ незабравяй да пишеш дали се е оправила и какво си правил
Коментар
-
Anaboliy написа:ми по аватара не личи ли ) Фиат Браво 1.9 ТД не е бензин Нафта !SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Сипвам предимно от OMV избягвам другите, най-вече Shell и малките бензиностанции. Засега няма грижи. Според мен това с Alpine diesel е по-скоро търговски номер, отколкото някакво кой знае, какво чудо! В Била гледах съвсем случайно добавка за дизел против замрязване, пробай с нея освен. Дано да не се окажа прав, но ми прилича твоят случай на проблем с нафтовата помпа!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Сипвам предимно от OMV избягвам другите, най-вече Shell и малките бензиностанции. Засега няма грижи. Според мен това с Alpine diesel е по-скоро търговски номер, отколкото някакво кой знае, какво чудо! В Била гледах съвсем случайно добавка за дизел против замрязване, пробай с нея освен. Дано да не се окажа прав, но ми прилича твоят случай на проблем с нафтовата помпа!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Както казах "дано да не съм прав". Нека сподели човека, като се оправи колицата, какъв е бил проблема, че да си знаем! А лятна нафта януари месец ми звучи, като на плаж през декември. Не знам кой малоумник собственик на бензиностанция ще си пълни резевоарите с лятна нафта през зимата. Не изключвам факта, просто се чудя.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
blondy_driver
И аз имам или имах (незнам кое е по-правилно да кажа) същия проблем като е много студено паля, покачва до 1500 оборота, после рязко падат и тя придърпва и гасне ходих на майстор и ми почистиха стъпковото моторче,но пак не се оправи. После нещо пак я карах,но не стана ясно какво и правиха! Когато я закачат на компютър не отчита грешка След известно време тя сама си се оправи и от тогава да чукам на дърво 3-4 седмици не ми прави проблеми вече.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар