Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

съвет за фиат темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

съвет за фиат темпра

колеги мисля даси земам фият темпра 1.9 тд. моля ви дайте някакви съвети и мнения за тази кола? добри ли са тези двигатели,някакви дефекти,каде и какво да гледам точно? добра кола лие? дайте съвети. по принцип пали ли зимно време ако е добре всичко? [/b]
    уно 1300д

Имам 7 или 8 годишни впечатления от Типо с 1.9 ТД , демек същия двигател на мой много близък приятел, дето всеки ден сме заедно. Аз от него всъщност май се запалих на тема Фиат Та аз си взех бравата, а той го продаде и си взе ЖТД 105, вече лично негово. Типо-то им беше общата кола на него, брат му, майка му и баща му. Голям пробег му направиха за това време - 300 000 км. без да го отварят за каквото и да било(двигателя). Имаше проблем със скоростната кутия и я смени с втора употреба. Не знам дали скоростите са слаби, спомням си че я счупи след като на място беше включвал скоростния лост. Сега типото е собственост на родителите на жената на брат му (пффф разбрахте ли ме :D ) . Те извършили реглаж на клапаните само и мотора много утихнал. Това е.
    TD_100, че е кръгло число.

Коментар

Това е истинската кола
      My car is the best :P
      Fiat Tempra SW 1.9 TD

http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/index.php?5

Коментар

Ако имаш къде измери и компресията.Моторите са супер когато са наред.Не е скъп за подръжка.Темпрата ти дава всички екстри за минимум средства.Това е колата!

Коментар

Re: съвет за фиат темпра

evgeni9210 написа:
          колеги мисля даси земам фият темпра 1.9 тд. моля ви дайте някакви съвети и мнения за тази кола? добри ли са тези двигатели,някакви дефекти,каде и какво да гледам точно? добра кола лие? дайте съвети. по принцип пали ли зимно време ако е добре всичко? [/b]
          Не ти требва такъв боклук.
          Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
          ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Колега предната ми дизеларка беше Темпра1,9ТДИ На 480 000 беше мотора и направо ми скриваше топката За пет години само един преден лагер-става от Алеко,12 лева струваше тогава Икато я избираш не води с тебе ,,разбирачи,, щото няма да си купиш :D

Коментар

Working...
            X