Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няколко въпроса за пунто дизел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няколко въпроса за пунто дизел

Привет на всички.От няколко месеца взех на жената пунто 1.7TD 99г с климатик първите ми впечатления са много добри без да се хваля,абе вие ги познавате тези коли няма какво да ви казвам от какво съм най-доволен.1.Искам да попитам за разхода колко ви дава на вас в градски условия при мене засега по моя преценка е около 8-9л/100км кара се на къси разтояния в града.2.Има катализатор който незнам дали е читав или не да го махна ли или да го оставя? 3.Въпроса който най-ме гризе може ли да и сложа кулер знам че не е невъзможно но питането ми е има ли модели на пунто със кулер който само с добавяне на радиатор и други въздоховоди да се монтира?4.Каква е разликата между двигателите 1.7TD и 1.9TDI кулера е ясен 5.На ГНП има един датчик който влиза отгоре със няколко кабела (ако някой се сеща за кое говоря) да ми каже за какво е мисля че е обогатител ама Благодаря на всички и приятна почивка

Да ти е честита придобивката!До колкото разбрах е за половинката.Що ти трябва тогава да влизаш в разни приключения.За разхода-такъв ще бъде.Незнам що ти е да правиш колата по мощна(нали нямаш зъб на половинката).Майтапя се разбира се и извинявай.Потенциометъра на ГНП е TPS. Мисля че това е достатъчно.

Коментар

Може ли някой да ми обясни какво е кулер???

Коментар

На жаргон от интерколер.

Коментар

Аха ясно! Благодаря за инфото. Сега чувам тази думичка.

Коментар

Аз и в друга тема се опитах да питам, ама там двама колеги си го обърнаха на чат....та да се опитам и тук..... може ли малко повече инфо за Пунто1,9JTD например: марка и модел на турбината, на колко бара надува сток и има ли кулерче? И ако може да ме светнете за някоя друга тунинг фирма, която има традиции в тунинга на Фиат. Надявам се тук поне да ми отговорите...
            Saab 9-3s 2.0 16v TURBO
            Fiat Punto 1.9 JTD

Коментар

Working...
            X