Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрост относно ТД100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрост относно ТД100

Здравейте колеги, някой има ли си представа, какво представляват оградените в червено елементи ?
    Прикачени файлове
    Marea TD100

Re: Въпрост относно ТД100

Ninj0 написа:
    Здравейте колеги, някой има ли си представа, какво представляват оградените в червено елементи ?
    нищо не излиза като снимка

Коментар

отне ми малко време докато смаля снимката
      Marea TD100

Коментар

това в дясно голямото май е ЕГР клапан, връща част от изгорелите газове във всмукателния колектор, прави уникална мизерия там, сажди плюс масло и колектора се замърсява хипер много, за някакви екологични цели е.другото някакви запушени маркучи ли са
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Благодаря колега . Питам защото ми се струва, че маркучите трябва да влизат в това нещо.
          Marea TD100

Коментар

хм, сега като каза, определено има един маркуч влизащ в това, той дава вакуум за да работе клапана, ама не знам кой беше, нека някой колега, дето колата му е налична да види, че мойта сигурно ще си я взема след два-три дена чак
            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
            e30 forever!

Коментар

Струва ми се, че единия маркуч е на ЕГР клапана, другия на мембраната за оборитите на студен двигател. И двата изглежда че са запушени, явно за да не краде въздух вакуум системата от която се ползва и усилвателя на спирачките. Колата май не си повишава оборотите когато е студена при това положение.
              TD_100, че е кръгло число.

Коментар

Приятел жалко е че си от Ямбол а не се обаждаш.Сигурно и не си разгледал достатъчно темите.Тук не сме само зада си лафим.Ако искаш ще намериш начин да се свържеш с мен.

Коментар

Working...
                X