Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

регулиране на дюзи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

регулиране на дюзи

регулирам дузи-русе 2лв на бройка
    уно 1300д

Re: регулиране на дюзи

evgeni9210 написа:
    регулирам дузи-русе 2лв на бройка
    2 лв. на бройка ли?Утре паля Мареата и идвам то голяма тънкана при теб.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

регулиране на дюзи

в цената влиза само регулирането разпрасквачите са от теб
      уно 1300д

Коментар

evgeni9210 написа:
        в цената влиза само регулирането разпрасквачите са от теб
        Демонтаж,регулиране/без смяна на разпръсквачи/ и монтаж за 1,9ТД 100 всичко 8 лв. така ли?
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

регулиране на дюзи

не точно така колега!ако ми ги донесеш смъкнати и да ти ги регулирам на стенда е 2 лв на брой!
          уно 1300д

Коментар

Много ми е интересно какво точно ще направиш с твоя стенд?Съжалявам че се обаждам ама това не са дюзи на трактор (Беларус) на който да променяш налягането както си искаш без да се разглоби дюзата.Предполагам си наясно как се коригира налягането на този тип дюзи, и че понякога се налага с една дюза човек да си поиграе дори повече от час за да постигне някакъв резултат. Не се сдържам да задам и още един въпрос.Как ще ми гарантираш че ако разглобиш дюзата после тя няма да тече(като я стегнеш силно ли)? Причтелю вярвай ми в момента ти правя услуга като те карам да НИ отговориш. Искрено съжалявам ако съм те засегнал,а за дюзите знам за какво говоря и ще чакам отговор. Далеч съм от мисълта че няма други които да знаят и могат,но за два лева,или много си я закъсал или някой те лъже че ще направиш пари от това,по скоро вечер няма да те пускат в къщи щото миришеш силно на нафта а в джоба си си донесъл десетина лева.Съжалявам още веднъж че съм толкова краен-извинявай но фактите са такива и пак казвам правя ти услуга!

Коментар

evgeni9210 написа:
              не точно така колега!ако ми ги донесеш смъкнати и да ти ги регулирам на стенда е 2 лв на брой!
              Колега,или сега започваш да се занимаваш с тази работа и не си съвсем наясно кое как се прави,или има нещо което не мога да си обясня.Регулиране на дюза -2 лв.Това не го казвай,че никой няма да дойде при тебе за тази работа.Само регулировъчната подложна шайба,която ще се наложи да поставиш е 3-4 лв.Четири параметъра се контролират при регулировка.Къде си тръгнал с тези цени не ми е ясно.

Коментар

регулиране на дюзи

казвайте квото си щете!аз сам свикнал с работата и с миризмата на нафта!!!!!! ако знаеш колко дюзи сам регулирал?дори и през ум не ти е минавало НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ С ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ
                уно 1300д

Коментар

регулиране на дюзи

регулировъчната подложна шайба ГИ ИМАМ ОТ БАЩА МИ!той работеше на стенд в една фирма в русе и имам много те са взети без пари така че................
                  уно 1300д

Коментар

evgeni9210 написа:
                    регулировъчната подложна шайба ГИ ИМАМ ОТ БАЩА МИ!той работеше на стенд в една фирма в русе и имам много те са взети без пари така че................
                    Колега, не се обиждай на възраженията които ти се правят.Може и много дибре да си вършиш работата и тези регулировъчни шайби да са ти без пари от баща ти,но това не значи че не струват пари.Просто твоята обява:регулировка дюзи-2 лв,ми звучи като Смяна ангренажни ремъци-цена 5 лв.

Коментар

От любопитство и аз си разглкабях дюзите и вадих разпрасквачите ама после от 4 само една не течеше ама после се "отворих" свалих ги пак развъртях ги и намотах тефлонова лента от тази дето слагат на водопроводите?ама така и не разбрах какво стана и дали протекоха щото продадох колата
                      LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

Ми то аз като задавам въпроси май никой не чете или пък неще да отговори.В предишния си пост бях задал конкретен въпрос на който не получихме отговор.Колега можеш да бъдеш на 1000% сигурен че познавам до болка устройството на тези и не само на тези дюзи,можеш да бъдеш на 1000% сигурен че знам защо ти задавам някой въпроси и ако имаш отговор на тях напишиго,ако не поинтересувай се какво имам в предвид и извлечи дивиденти от цялата работа,не случай но казах че ти правя услуга.Не съм злонамерен и няма да дойда да ти взема клиантелата,идеята ми е когато се прави нещо да се прави така както трябва и без ВиК материали за уплътнение.Уплътнителния конус само струва около 8 лв. А в 80% от случайте смяната му е желателна да не кажа налужаща така че не ми говори колко ти е кеф да се цапаш за по два лева на бройка.Има дюзи чийто демонтаж изисква доста технологочно втреме,и ако след монтажа някоя текне какво правим връщаме двато лева ли?Не се сърди момче,не се заяждам с теб,опитвам се да те накарам да мислиш.В думите ми има за какво да се хванеш тъй че възползвай се! Успех!!!

Коментар

за какви дюзи става на въпрос за TD или JTD
                          BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
                          E46 320D

Коментар

Working...
                          X