Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се сваля резервоар?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се сваля резервоар?

Здравейте колеги някой да си се свалял резервоара и да има снимчици случайно?
    Bravo TD_100 GT

Не съм демонтирал ,но мисля ,че мога да те насоча.1.Отваряш капака в багажника който закрива сондата и откачаш всичко от нея.2.Откачаш маркуча за пълнене на резервоара.3.Самия резервоар се държи на две шини откачаш и тях и би трябвало да се демонтира.Каква е причината да го сваляш спукан ли е?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ами не причината много лошо гориво което ми докара сумата и главоболия и ми изпразни джобчето.Та майсторите жестоко ми препоручаха да си изчистя резервоара хубава ако не искам същата процедура да се повтори...Днес си вземах колата от сервиза и ми закачиха шише колко до се прибера.
      Bravo TD_100 GT

Коментар

Maver написа:
        Ами не причината много лошо гориво което ми докара сумата и главоболия и ми изпразни джобчето.Та майсторите жестоко ми препоручаха да си изчистя резервоара хубава ако не искам същата процедура да се повтори...Днес си вземах колата от сервиза и ми закачиха шише колко до се прибера.
        Как ти го закачиха това шише?С два маркуча ли беше в гърлото?

Коментар

да с 2 беше
          Bravo TD_100 GT

Коментар

Спокойно можеш да си изчистиш резервоара през широкия отвор на сондата , след като го източиш с ръчна помпичка и избършеш на сухо, без да го сваляш.
            BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

То няма да стане само с бърсане това е много гадно и лепкаво нещо трябва с телена четка или с гореща вода ми казаха.То всъщност какъв е резервоара пластмасов или метален?
              Bravo TD_100 GT

Коментар

Maver написа:
                То няма да стане само с бърсане това е много гадно и лепкаво нещо трябва с телена четка или с гореща вода ми казаха.То всъщност какъв е резервоара пластмасов или метален?
                Пластмасов.

Коментар

А дали има пробка знаеш ли не че няма да видя утре ама и приказка да става :D пак и ми е любопитно
                  Bravo TD_100 GT

Коментар

Maver написа:
                    А дали има пробка знаеш ли не че няма да видя утре ама и приказка да става :D пак и ми е любопитно
                    за съжаление няма.

Коментар

Откачаш маркучите, на едни кофти щипки са. Трябва да стискаш здраво. След това има един друг маркуч с гайка развиваш него и дърпаш нагоре. Този маркуч минава над моста и после излиза със резервоара.

Коментар

А туй чудо резервора може ли да се раздели на 2 части?
                        Bravo TD_100 GT

Коментар

Maver написа:
                          А туй чудо резервора може ли да се раздели на 2 части?
                          Може ама няма кой после да го съедини.

Коментар

ами някакви идеи как да го измия казаха ми че тая помия се миела само с гореща вода .Тя го разтваряла само уж ама голямо чакане трябва да падне после няма да има изцеждане
                            Bravo TD_100 GT

Коментар

Maver написа:
                              ами някакви идеи как да го измия казаха ми че тая помия се миела само с гореща вода .Тя го разтваряла само уж ама голямо чакане трябва да падне после няма да има изцеждане
                              Колега,можеш да го измиеш с един спецялен обезмасляващ препарат,казва се Meglio!Попринцип го продават в големите магазини като Кауфланд,Била и Сани и т.н!Ето за това говоря:http://www.allegro-bg.com/product.ph...&productid=866Гаранция,че ще стане като нов!
                              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                              X