Здравейте колеги някой да си се свалял резервоара и да има снимчици случайно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля резервоар?
Collapse
X
-
Не съм демонтирал ,но мисля ,че мога да те насоча.1.Отваряш капака в багажника който закрива сондата и откачаш всичко от нея.2.Откачаш маркуча за пълнене на резервоара.3.Самия резервоар се държи на две шини откачаш и тях и би трябвало да се демонтира.Каква е причината да го сваляш спукан ли е?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Ами не причината много лошо гориво което ми докара сумата и главоболия и ми изпразни джобчето.Та майсторите жестоко ми препоручаха да си изчистя резервоара хубава ако не искам същата процедура да се повтори...Днес си вземах колата от сервиза и ми закачиха шише колко до се прибера.Bravo TD_100 GT
Коментар
-
Maver написа:Ами не причината много лошо гориво което ми докара сумата и главоболия и ми изпразни джобчето.Та майсторите жестоко ми препоручаха да си изчистя резервоара хубава ако не искам същата процедура да се повтори...Днес си вземах колата от сервиза и ми закачиха шише колко до се прибера.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Maver написа:То няма да стане само с бърсане това е много гадно и лепкаво нещо трябва с телена четка или с гореща вода ми казаха.То всъщност какъв е резервоара пластмасов или метален?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Maver написа:ами някакви идеи как да го измия казаха ми че тая помия се миела само с гореща вода .Тя го разтваряла само уж ама голямо чакане трябва да падне после няма да има изцежданеФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар