От каде се снабдявам немога да ти кажа нали ме разбираш,масла или добавки слагам от време на време ама голяма разлика не намирам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карате ли с "държавна" нафта?
Collapse
X
-
Така поставен въпроса е друго. По темата имаше доста изписано някъде във форума, но не ми се търси сега. Аз лично с колата експерименти не си правя! (виж с жената по-може )Това което мога да споделя от собствен опит е следното: в началото след като се сдобих с автомобила зареждах гориво на две от най-големите вериги бензиностанции у нас. За този период ми присветваше по 3-4 пъти в месеца индикатора за наличие на вода в горивото. Първоначално си мислех че нещо датчика може да се бъзика но с течение на времето започнах да се съмнявам че ми присветва по-често след зареждане от едното място. Но , тъй като мешам горивото пак си остана редовно през 5-6 дена да ми премигне. В крайна сметка реших да спра да сипвам от мястото където се съмнявах и проблема изчезна! Няма да споменавам имена за да не излезе че правя реклама Скоро разбрах че мой познат, с Mercedes де, дал около 4000 за ремонт след зареждане с кофти гориво... така че всеки да си прави сметка!FIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
Kroko61 написа:Слоред мен е неудобно някакси да караш дизел и да се редиш на бензиностанция
Коментар
-
Много харесах тубите в багажника на Бравото При нас е така-пълня колкото събере и я броя за 20 литра Винаги имам в гаража свободни 7-8 от тия бели красавици Постигането на добра цена -тънка-е по-висш пилотаж от пазарлъка за самата кола Според мен ако на третата година не излезеш на нула с парите които си дал за колата -не си за дизел :D :D
Коментар
-
Незнам за вас хора но след главоболия цял месец и половина да не казвам два вече и за миг няма да се замисля да зареждам от туба или бензиностанция.Не че на бензиностанциите са много по добри но просто се опарих много яко от тая нафта на черно.Като добавите и малко неграмотни майстори и по големи бели стават....Сега и резервоар ще смъквам не стига че сума и пари хвръкнаха ами и остана пак работа за мен.Bravo TD_100 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар