Първо да е ясна разликата дизелово гориво-нафта Като покараш някой друг месец без пари пообщуваш с такива като теб а не- такова животно няма- започваш да я познаваш и на вкус Тогава започва удоволствието
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карате ли с "държавна" нафта?
Collapse
X
-
Смъкнах го най после пустия резервоар.Пак и колега не съм от бизнесменчетата знам какво е да нямаш и в момента съм така заради тая нафта.Резервоара ми имаше същото нещо като в помпата черно лепкаво гадно...Та с гореща вода както ми казаха се поизчисти, но за жалост немога да ви го снимам че всичко ми се прееба последните месеци-телефон, фотоапарат, кола...Но те уверявам че нафтата от резервоара, дето я източихме неможеш да я различиш че и много ще отиде зиан... около 25 литра на вятъраBravo TD_100 GT
Коментар
-
Както казва един колега направо е срамота да караш дизел и да ходиш на бензиностанциятаАз за 4 години само 2 пъти съм слагал нафта от бензиностанцията и то когато правех застраховките предишните години та даваха по 30лв безплатно гориво
Нафта не подбирам каква то има изгарям ама съм и с механичната помпа на БОШ и затова нямам проблеми?Наскоро ми изпадна и 100-тина литра трансформаторно масло а то си е направо нафта
нямам ядове никакви Бравото е "всеядно животно" само да има нещо различно от вода в резервоара дето става за горене
LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
maxuel82 написа:Както казва един колега направо е срамота да караш дизел и да ходиш на бензиностанциятаАз за 4 години само 2 пъти съм слагал нафта от бензиностанцията и то когато правех застраховките предишните години та даваха по 30лв безплатно гориво
Нафта не подбирам каква то има изгарям ама съм и с механичната помпа на БОШ и затова нямам проблеми?Наскоро ми изпадна и 100-тина литра трансформаторно масло а то си е направо нафта
нямам ядове никакви Бравото е "всеядно животно" само да има нещо различно от вода в резервоара дето става за горене
Коментар
-
На бензиностанция не съм ходил от незнам колко време ... все пак баща ми е в градския транспорт и от 15 години.Много рядко ходиме на колонките . Имахме голф 2 1.6 д и сме го карали само с такава нафта нямаше проблеми ... наскоро преди 2 седмици я сменихме и си взехме брава 1.9 тд 75к.с. и нея я караме с тази нафта и нямаме проблеми.Поне засега .Fiat Brava 1.9 TD 75
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар