Интересувам се как се чете, какво означава и въобще всичко за това J. Сметнах да вместя този въпрос в раздел дизел, защото тук има доста запознати хора, които няма да ме задоволят с отговор:"комън рейл". А въпросът ми е продиктуван от факта, че досега съм срещал все различни и необосновани отговори, които често водят до спорове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kакво означава буквичката J от абревиатурата JTD
Collapse
X
-
Sev написа:JET има много значенияреактивен, струя, дюза...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ogi28b написа:J от JET (дюза; струя). Ето това му е JET-овото на този двигател Или пък от "струя" по-точно: UniJet - Едно-струен (едно впръскване). Сега има и мултиджет, които е с около 5 впръсквания преди, по време и след работия такт.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: Kакво означава буквичката J от абревиатурата JTD
ntodorov написа:Интересувам се как се чете, какво означава и въобще всичко за това J. Сметнах да вместя този въпрос в раздел дизел, защото тук има доста запознати хора, които няма да ме задоволят с отговор:"комън рейл". А въпросът ми е продиктуван от факта, че досега съм срещал все различни и необосновани отговори, които често водят до спорове.
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...8%FFКакво означава FORD знаете ли?FORD- Fix Or Repair DayliFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Kакво означава буквичката J от абревиатурата JTD
Stefan Hadjov написа:ntodorov написа:Интересувам се как се чете, какво означава и въобще всичко за това J. Сметнах да вместя този въпрос в раздел дизел, защото тук има доста запознати хора, които няма да ме задоволят с отговор:"комън рейл". А въпросът ми е продиктуван от факта, че досега съм срещал все различни и необосновани отговори, които често водят до спорове.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар