На таблото от време на време светва една лампичка "нарисувана е дюза" и незнам какво означава. Можете ли да ми кажете за какво става въпрос? Работата на двигателя не се променя като светне и на нулева скорост без да подавам газ си поддържа нормални обороти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.9 JTD
Collapse
X
-
колега infirm виж какъв беше моя проблем http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36588Ще се редвам ако съм помогналПиши после какъв е бил проблемаFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
Не съм я карал на диагностика (просто нямам време) въпреки че колегата rosenmvr ми предложи да я закачим на компютър да видим каква грешка е отчела. Но от няколко дни насам сипвам нафта само на лукойл и лампата не е светнала нито един път. Преди зареждах на някаква малка бензиностанция... . Явно нафтата е била кофти.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
От много работи може да ти е светвала. Не се примирявай така, ами я закачи на стенд да видите грешката каква е. На мен така ми започна с присветване, угасване и после светна и не искаше да угасне. До диагностиката."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар