Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реле на подгревните свещи ФИАТ Браво 1.9 ТД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Реле на подгревните свещи ФИАТ Браво 1.9 ТД

Здравейте на всички,имам само един въпрос:къде по колата се намира точно това реле...защото така и не успявам да го намеря...Благодаря предварително на всички за помоща.

Под стойката на акумолатора към купето, както и на мен самият ми казаха . То човек мой да проследи и кабелите ама те тия дизели само мен ме няма вътре - кабелчета, вакумчета, тръби мръби не можеш да си пъхнеш ръката, камо ли да правиш нещо, ама поне добре върви хихихи
    Brava TD100 ' 98g.

Коментар

Благодарско много....

Коментар

Елемента означен с А.
        Прикачени файлове
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Елемента означен с А.
          А 1/2/3 са за ? На мереята а там пак нали???Майко рекох да махна акумулатора да вдия там ли е релето е махнах го. Имаше една тавичка под него от пластмаса дръпнах е почна да излиза, но от нея имаше маркуч или кабел и той излезна остана стойката гола ламарина.... Поогледах тавичката прилича ми на маркуч онова на дъното има и дупка предполагам ако капне електорлит да потече през него... Качих акумулатора вързах го качих се щрак ключа светна всичко, так да запали нанай изгасна всичко. Пак ново дай с ключа нищо не свети.Откачих акумулатора закачих го пак, дай ключа света всичко започна да подгрява дай да запали пак изгасна всичко.... Като чели ли се чу цък или пук отпред като врътнах ключа все едно реле изключва.... И сега не свети нищо вече вседно няма акумулатор.....Идей какво е станало???

Коментар

Почисти, и хубаво стегни клемите на акумулатора.
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
              Почисти, и хубаво стегни клемите на акумулатора.
              Да зареждах го скоро сега е и топло и са се разхлабили бая изчистих ги натегнах ги и готово. Идиотка му рабата.

Коментар

Working...
              X