Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Брава 1.9D 1996-та година
Collapse
X
-
Това на първата снимка е колелото на разпределителния вал.Това което си оградил е шпонковия канал.Клина се нарича шпонка.Обикновено там проблеми трудно възникват,а и уплътняващите повърхности които предават движението не са самата шпонка.Имаш няколко снимки на колелото на коляновия вал за което няма какво да кажа от снимките.Нещо на пръв поглед приличащо на гилза за което се чудя от къде е извадено.И накрая наистина ми показваш водач на клапан на който му няма нищо поне от снимката.
Коментар
-
svilenrr написа:Колата мина ремонт, но проблема се оказа още по-голям и явно аз не съм разбрал точно какво е станало.Сменени са:1. Гарнитура капак клапани - 1 бр. за 6 лв.;2. Гарнитура глава - 30 лв.;3. Клапани - 4 за 40 лв. общо;4. Маслоберачи - 10 лв. комплект;5. Ангренажен ремък - 33 лв.;6. Ролка - 2 бр. - едната 46 лв., а другата 48 лв.;7. Семерина колянов вал - 7 лв.;8. Семерина разпределителен вал - 6 лв.;9. Колело разпределителен вал - 50 лв.;10. Колело колянов вал - 130 лв.;11. Повдигачи клапани - 5 по 23 лв. бр.;13. Водач клапани - 4 лв.;14. Пул клапани - два са сменени за 5 лв. общо;15. Канален ремък - 18 лв.;Общо взето бая работи, но крайния резултат е добър .Fiat Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар