Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем Не свети код кей и не пали 1.9 жтд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем Не свети код кей и не пали 1.9 жтд

Проблема е че изгасих и сега не иска да запали не ми светят код кей и подгряването има доста влага в купето може ли да е от това :D
    Bravo 1.9 jtd 1999

Най честсо срещаната причина е датчика на коляновия вал-около 60 лв.

Коментар

как мога да го диагностицирам това лато немога да мръдна колата
      Bravo 1.9 jtd 1999

Коментар

Закарай я на стенд. Тъй като си от Русе, аз ходя при Йонко до КАТ вдясно има 3-гаражни клетки. Средната е Йонко. При интерес ЛС за ГСМ. Там знам, че поне ще ти закачи ЖТД и ще ти разчете грешките и ще ти каже какво що. Поне аз съм доволен от него
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

проблема решен
          Bravo 1.9 jtd 1999

Коментар

един бушон от таблото един майстор ми го смени за 5 минути птрябва да попаднеш на точния човек за точния проблем мерси на всички за меннията
            Bravo 1.9 jtd 1999

Коментар

Колега следващия път просто трябва сам да си проверяваш бушоните, това е първото нещо което винаги се прави, когато не работи някаква електрическа система. Браво на Майстора!

Коментар

сериозно ли колега ами то трябва и фиат да напишат и за какво служат а и никой не взе да напише нешо по въпроса
                Bravo 1.9 jtd 1999

Коментар

ФИАТ са написали кое за какво служи. Разгледай тук, може да намериш нещо полезно:http://www.fiat-bg.org/Downloads/

Коментар

не успях да намеря ел. схема на фиат браво на линка но нейси
                    Bravo 1.9 jtd 1999

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 http://www.fiat-bg.org/Downloads/ --> Books/ --> Bravo_Brava_Marea/ --> Bravo:a%20Service%20Manual/

Коментар

Working...
                      X