Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Датчик на охлаждащата течност?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Датчик на охлаждащата течност?

Въпрос за датчик на охлаждащата течност на брава 1.9 ТД 75кс 98гМалко предистория............смених таблото на горепосочената брава с такова с оборотомер. Всичко е ок , с изключение на показанията на стрелката за температурата. показва с две деления по малко. Предполагам трябва да се смени датчика за температурата. Та в тази връзка имам следния въпрос? -Къде точно се намира този датчик? (на термостата имам два датчика с по два кабела, на единия буксата се включва директно в него, на другия има извод и е на куплунг). Кой от двата е?

май не е нито един от посочените защото току що свалях буксите и температурата на таблото не падаКъде може да е?

Коментар

тези двата са за подгряване а датчика за температура се намра някъде по главата на двигателя

Коментар

lubomm написа:
        тези двата са за подгряване а датчика за температура се намра някъде по главата на двигателя
        къде?

Коментар

Engine coolant temp. sensor Ако за него иде реч, това е датчика на термостата.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Engine coolant temp. sensor Ако за него иде реч, това е датчика на термостата.
            там са два датчика

Коментар

При мен е един, но какъв е проблема, че са два ?Проверяваш и двата.Единия мисля беше нещо с климатика свързан, но не съм сигурен.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Задния е за стрелката-този към купето дето е.
                TD_100, че е кръгло число.

Коментар

Working...
                X