Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

кодова таблица за индикатора на подгряващите свещи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кодова таблица за индикатора на подгряващите свещи

Колеги, моля, ако някои има пълната легенда за грешките според броя на миганията на индикатора за подгряващите свещи след запалване на колада да ги сподели. Аз си мислех, че броя на миганията показва само коя свещ не работи, но ми се случи следното нещо: започна да ми мига въпросната лампичка /за съжаление не преброих броя на миганията/, но аз се усъмних, че не е свещ, защото ги смених всичките съвсем скоро. докато търсех проблеми по колата, забелязах, че маслото е под минимума на пръчката и долях. за моя изненада индикатора за подгряване престана да мига, което ме навежда на мисълта, че той може да служи за диагностициране и на други проблеми освен със свещите. за съжаление в ръководството на колата не намерих описание на кода. така че, ако някой знае цялата кодова таблица на грешките, моля да разкаже.
    Bravo SX TD100, 1997

хайде де, не се срамувайте, споделете все някой се е сблъсквал с подобен случай.
    Bravo SX TD100, 1997

Коментар

Айде, мен не ме е срам Няма такава таблица. Индикаторът сигнализира единствено за проблеми с системата за предварително подгряване. В никакъв случай не може да ти служи за показване на ниво на маслото, примерно.

Коментар

Working...
      X