Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимавайте с горивата!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

rosian написа:
    Някой може ли да сподели дали е ползвал това. http://www.youtube.com/watch?v=6LCAN...footglobal.eu/ Последно сипах от по-скъпия дизел на бензиностанция еко- разхода 6.4 градско. Мотора сякаш стана по-тих.
    Ти сериозно ли?
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Сериозно ли какво?
      STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Fuel Saving Tabs...Само като му видиш клипчето трябва да си го избиеш от главата
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Иновация,трябва да се пробва.
          STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
            iv4o74 написа:
            Dido_Lyubenov написа:
            Опитах с Ромпетрол ( в Русе до ЖИТИ ) - нямам забележки, ама никакви. Сега заредих от ОМВ, бях им фен - вече не. Току що пказах на един приятел как "не пуши" колата ми. С ромпетролската и преди това от друго ОМВ, откакто си оправих ДВГ-то, едва пропушваше при яко изфорсирване, с това зареждане от ОМВ, направо ми призля. При нормално каране не пуши, обаче при рязко форсиране остави черно петно на асфалта. За сега избирам Ромпетрол.
            Колега аз зареждам на ИНСА на Юндола и съм много доволен,заредих миналата седмица на ЛУКОИЛ и ми дади по-голям разход.
            Абе Юндола - ясно ама за бензиностанцията нещо нямам спомен коя е
            Между Юндола и Пацони,само там зареждам и двата фиата и съм много доволен,на жената пунтото ми пада под 6/100 градско,на вън 4/100 и малко отдоло,проверя-вам сондите два пъти в годината и няма никакви мизерий и слуз каквито се образуват от другите.

Коментар

От мизерия по сондата нямам оплквания. След 2 год. с нафта от ОМВ, малко ЕКО и по веднъж от други, като извадих сондата беше чиста все едно е нова. Важното е да има по-малко сажди от ауспуха, и да работи добре ДВГ с нафтата от там. Ще я пробвам тези дни. Благодаря за инфото
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Аз карам дизела си със всякакви боклуци и само един път ми направи гадно щото бях събрал в резервоара нафта от 6 източника та проблема ми беше като се прибирах към Русе.В последният баир които с е изкачва реших да мина един камион и като мина 2000 оборота почна да придръпва ама доста сериозно и не можах да го изпреваря и така до нас .След като си прибрах багажа седнах да видя какво става тръгнах да карам из града и тези проблеми бяха изчезнали и досега.Искам обаче да попитам как е дозирането на бензин в нафтата примерно на 60 литра нафта колко литра бензин носи да се налее,не вярвам че може да замръзне щото вече карам само със Руска нафта .

Коментар

Working...
                X