rosian написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте с горивата!
Collapse
X
-
Dido_Lyubenov написа:iv4o74 написа:Dido_Lyubenov написа:Опитах с Ромпетрол ( в Русе до ЖИТИ ) - нямам забележки, ама никакви. Сега заредих от ОМВ, бях им фен - вече не. Току що пказах на един приятел как "не пуши" колата ми. С ромпетролската и преди това от друго ОМВ, откакто си оправих ДВГ-то, едва пропушваше при яко изфорсирване, с това зареждане от ОМВ, направо ми призля. При нормално каране не пуши, обаче при рязко форсиране остави черно петно на асфалта. За сега избирам Ромпетрол.
Коментар
-
От мизерия по сондата нямам оплквания. След 2 год. с нафта от ОМВ, малко ЕКО и по веднъж от други, като извадих сондата беше чиста все едно е нова. Важното е да има по-малко сажди от ауспуха, и да работи добре ДВГ с нафтата от там. Ще я пробвам тези дни. Благодаря за инфотоОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Аз карам дизела си със всякакви боклуци и само един път ми направи гадно щото бях събрал в резервоара нафта от 6 източника та проблема ми беше като се прибирах към Русе.В последният баир които с е изкачва реших да мина един камион и като мина 2000 оборота почна да придръпва ама доста сериозно и не можах да го изпреваря и така до нас .След като си прибрах багажа седнах да видя какво става тръгнах да карам из града и тези проблеми бяха изчезнали и досега.Искам обаче да попитам как е дозирането на бензин в нафтата примерно на 60 литра нафта колко литра бензин носи да се налее,не вярвам че може да замръзне щото вече карам само със Руска нафта .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар