Здравейте колеги Имам Фиат Мареа Weekend 2000 година 1.9 JTD 105 коня от 1 месец. Доволен съм от вървенето,има обаче един проблем-както си карам на която и да е предавка колата изведнъж забива и едновременно с това светка лампичката за дюзата,но като настъпя гаста си поема,докато не задържа на една газ. Тогава започва едно сецане и колата сама поема и забива без да движа крака върху газта. Това трае докато не спра. След като изгася мотора и го стартирам наново всичко е ок,докато отново не светне лампата за дюзата. И това се случва предимно при топъл двигател...Ако някой знае нещо,моля да пише.Благодаря ви предварително!!!Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD 105 проблем......
Collapse
X
-
колеги въпросът се решиии. Ходих на диагностика-казаха ми че бил датчика за положението на педала на гаста (добре че не им позволих да го сменят) Намерих сам каде се намира тоз датчик и се посъветвах с колегата hadjov.Той ми каза първо да погледна под барчето имало 6 щитов куплунг да го разделя на мъжка и женска и да го зачистя.,често ставали такива проблемчета с него. Направих всичко това и готово,вече няма и спомен от проблемчето което ми създаваше.Надявам се да помогна и на други, а на колегата hadjov i на всички едно голямо БЛАГОДАРЯ!Спестих си смяна на датчик и кво ли още не а то било профилактика самоFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар